KARLEUŠA PONOVO ZGROZILA SRAMOTNOM IZJAVOM: Zalaže se za ukidanje ZOO VRTA zbog okrutnosti prema životinjama, a uhvaćena kako SEDI ISPRED KAVEZA sa lavovima! (FOTO)

Autor:

Zabava

11.03.2022

13:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša iznova šokira javnost sramotnim izjavama!

KARLEUŠA PONOVO ZGROZILA SRAMOTNOM IZJAVOM: Zalaže se za ukidanje ZOO VRTA zbog okrutnosti prema životinjama, a uhvaćena kako SEDI ISPRED KAVEZA sa lavovima! (FOTO)

Foto: instagram.com

Jelena Karleuša po ko zna koji put izaziva transfer blama u javnosti svojim tvitovima i objavama na Instagramu. Oduvek je volela da se pravi pametna, da drugima deli savete, koje ona sama ne praktikuje, da se u javnosti predstavlja na jedan način, a u strogoj intimi radi sve protivurečno tome, tako da je i ovaj put kad misliš da nema dalje, prevazišla samu sebe.

Naime, pokojna Mileva je oduvek imala urnebesan odgovor na svaku njenu opasku, te je do te mere začini da pevačicu najstrašnije ponizi, da se zavuče u mišju rupu. Oduvek su bili zakleti neprijatelji te su objave pokojne Mileve nailazile na veliki odjek u javnosti

Podsetimo se najurnebesnijih odgovora koje su izazvale salvu podsmeha

Pokojna Mileva nas je udostojila i izveštaja sa "onog sveta" kada je JK najavila koncert u Negotinu. Kako je Negotin rodni grad Stevana Stojanovića Mokranjca, jedne od najistaknutijih muzičkih ličnosti Srbije na prelazu iz XIX u XX vek, Pokojna Mileva je podelila sa tviteraškom zajednicom kako je Mokranjac reagovao na tu vest. Fikcija, naravno, ali zabavna fikcija.

Republika

Foto: printscreeen

Tvit Jelene Karleuše

 

Istina, Jelena Karleuša bi mogla da stigne i na svetsku scenu, kada već tamo obitavaju zvezde poput Niki Minaž i Keti Peri, a zašto ne bi i JK. Ipak, niko nikada ne bi trebalo da zaboravi svoje početke jer onda legitimno možemo reći "Može ona iz sela, ali (po)selo ne može iz nje".

  Republika

Foto: printscreeen

 

Tvit Jelene Karleuše, sa odgovorom pokojne Mileve

 

Najnoviji ispad Jelene Karleuše koji je opet naišao na loš odjek jeste njena gluma, kako se svim srcem zalaže za zatvaranje zooloških vrtova, navodno zatvaranje životinja u kaveza da bi narod jeo kokice po njoj je nešto najokrutnije.

Foto: printscreeen

Objava Jelene Karleuše

Sa druge strane isplivala je šok fotka, te iste JK u zoološkom vrtu, ispred  kaveza, gledala je životinje. Još jedna sramotna izjava pevačice zgrozila je javnost.

  Republika

Foto: printscreeen

Jelena Karleuša u zoološkom vrtu

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Fahri

11.03.2022 17:49

U pravu je. Treba da se ukinu zoo vrtovi.

Odgovori 16 1
Cemu to

11.03.2022 22:28

Patetican pokusaj inkorporiranja dela iz proslosti sa sadascnosu. Umesto da se podrzi njena promena u nacinu razmisljanja, ona je do granice koja prelazi glupost I postaje apsolutni imebcilizam napadnuta od "novinara ovog lista ". Jadni ste.