Karleuša bacila oko na sveže RAZVEDENOG pevača: Jelena dobila ŠOK iznenađenje od njega, Duško ni ne sluti šta mu žena radi iza leđa! (FOTO)

Autor:

Zabava

10.03.2022

13:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša dobila je šok iznenađenje od sveže razvedenog muzičara.

Karleuša bacila oko na sveže RAZVEDENOG pevača: Jelena dobila ŠOK iznenađenje od njega, Duško ni ne sluti šta mu žena radi iza leđa! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Instagram pevačice Jelene Karleuše njen je lični medij, koji vrlo često koristi kao propagandu za vređanje, ali i platforma koja jasno pokazuje kolika je zapravo njena popularnost. Naime, Jelena na pomenutoj društvenoj mreži ima armiju fanova, koja broji čak 2,4 miliona, a među njima se mogu naći i brojna imena poznatih ličnosti, kako iz domaćeg tako i iz svetskog šou biznisa.

Republika

Foto: instagram.com

Jelena Karleuša Instagram

 

Ovoga puta Instagram Jelene Karleuše pažnju je privukao sveže razvedenom i mega popularnom repreu, Kanjeu Vestu, koji je zapratio pevačicu. Jelena je naravno uzvratila "follow", a kada su fanovi primetili da njihovu ikonu prati bivši suprug Kim Kardašijan mreže su se usijale.

Republika

Foto: Instagram.com

Jelena Karleuša Kanje Vest Instagram

 

Podsetimo, pre nekoliko godina Karleuša je imala veliki ispad tokom jednog intervjua, te je pokazala koliko zapravo ne zna da izgovara inostrana imena, pa je umesto Kanje Vest izjavila ,,Kanae Vest", uz to da je dodala ,,Ja sam ženski Kanae(Kanje) Vest". 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Stole Mitev

04.12.2023 20:40

Njihov Brak Je Vistinski