JELENA KARLEUŠA POSLALA TAJNU PORUKU: U jeku priča o RAZVODU sa Tošićem, pevačici sve krenulo nizbrdo, a jedan detalj je ODAO! (FOTO)

Autor:

Zabava

12.02.2022

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša u jeku priča o razvodu od Duška Tošića, poslala je jasnu poruku, koja je sve iznenadila.

JELENA KARLEUŠA POSLALA TAJNU PORUKU: U jeku priča o RAZVODU sa Tošićem, pevačici sve krenulo nizbrdo, a jedan detalj je ODAO! (FOTO)

Foto: instagram.com/printscreen/karleusastar/republika.rs

I dok mnogi nagađaju šta se događa između Jelene Karleuše i Duška Tošića, znakovi pored puta lagano otkrivaju pravu istinu…

U jeku priča o razvodu najpopularnijeg para u Srbiji, Jelena Karleuša objavila je set fotografija na kojima se jasno vidi da nije u sjajnom raspoloženju. Poznata po jakoj i stamenoj ličnosti, Jelena je ovih dana vredno radila i putovala ali je povodom ove teme i porodičnih odnosa za medije, ipak ostala nema. Čini se da su poznati supružnici ipak ostali na distanci – svako na svoju stranu.

 

 

Jelena Karleuša – Borac koji nikad nije poklekao!

Svaku lošu priču koja je poteklih godina obeležila jednu etapu njenog života, izdržala je kao pravi profesionalac, ali navode o krahu braka s Duškom još uvek nije komentarisala. Međutim, ono što je sve nedavno začudilo bile su fotografije koje je diva objavila na svom nalogu a koje su mnogi protumačili kao – „tajnu poruku!

 

 

U sivom sakou i pantalonama, u kombinaciji s crnom rolkom i modernim naočarima za sunce, Karleuša je indirektno poslala poruku da je i dalje nezavisna, samostalna dama koja ne mari za okolna govorkanja. Međutim, bilo je i onih koji su ovu poruku protumačili kao trenutno Jelenino raspoloženje zbog cele situacije s Duškom…

Natpis na njenom sakou „not in the mood“ (nisam raspoložena) definitivno može biti dvosmislen odgovor za mnoge koji žarko žele da saznaju šta se među njima zaista događa.

 

 

Poznavajući Jelenu, možda je i uspela u svojoj nameri – da zbuni sve one koji čekaju epilog ove porodične drame!?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading