TANJA SAVIĆ SE UDAJE ZA DRAŠKA STANIVUKOVIĆA? Išao u Smederevo da zatraži ruku od njenih roditelja, otkriveni svi detalji razgovora! (FOTO)

Autor:

Zabava

12.02.2022

18:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Draško Stanivuković shvatio je da je Tanja Savić žena za njega!

TANJA SAVIĆ SE UDAJE ZA DRAŠKA STANIVUKOVIĆA? Išao u Smederevo da zatraži ruku od njenih roditelja, otkriveni svi detalji razgovora! (FOTO)

Foto: facebook.com/Mile Jović

Pevačica Tanja Savić i Draško Stanivuković izgleda će "stati na ludi kamen", a to je političar navodno stavio do znanja svojim prijateljima.

I dok ga čeka razgovor sa roditeljima, Stanivuković se navodno poverio drugarima i rekao im da sa Tanjom ima ozbiljne namere.

Republika

Foto: ST/V. Lukić, Tanjug/S. Aćimović, A. Nalbantjan

Kija Kockar, Draško Stanivuković i Tanja Savić

 

Njegovi bliski priajtelji i članovi porodice nisu verovali u pisanja medija, ali kada su se pojavile fotografije na kojoj Tanja i Draško večeraju, Stanivuković je prema pisanju medija otkrio koliko je njihova veza ozbiljna.

Draškova ljubav prema Tanji je pobedila. On to više i ne krije, čak je i roditeljima objasnio da je ona prava žena za njega, te da s njom ima ozbiljne planove – objašnjava izvor za Skandal i dodaje:

Republika

Foto: Youtube printscreen/RTV Pink, Draško Stanivukovic

Draško Stanivuković i Tanja Savić

 

Rekao je bliskim drugovima da je Tanja divna duša, harizma kakva se više ne rađa, te da ima anđeoski glas od kojeg mu zastaje dah. Zato i ne čudi što je pevačica sve lepša. Očito da ljubav gradonačelnika pozitivno utiče na nju. Čak se ne obazire ni na medijske priče kako je, navodno, varala muža Dušana sa pekarom. Na tu priču se i on nadovezao, pa je prošle nedelje izjavio da Tanjine navodne prevare nisu ništa novo – ispričao je izvor za Skandal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (5)

Loading
Vesna

12.02.2022 20:09

E glupane jedan, ajde cela mala na svadbu

Odgovori 27 5
Kardan

13.02.2022 17:46

@Vesna - Odradila Tanja dobro servis zato se primio hoce da je zeni.

Veki

12.02.2022 23:36

Drasko, pitaj je da li joj je baba pusila lulu

Odgovori 14 1
Kardan

13.02.2022 05:35

On uopste nije lep poceo da celaci podbula faca odvratan tip.

Odgovori 11 3