Severina uzlea 35.000 EVRA da narod u BiH HUŠKA PROTIV Rusa! Hrvatska pevačica potpiruje mržnju u regionu, BRUKA I SRAMOTA!

Autor:

Zabava

11.03.2022

05:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Severina potpiruje vatru i mržnju među narodom u regionu.

Severina uzlea 35.000 EVRA da narod u BiH HUŠKA PROTIV Rusa! Hrvatska pevačica potpiruje mržnju u regionu, BRUKA I SRAMOTA!

Foto: Instagram

Severina

Hrvatska pevačica Severina Vučković nastavlja da potpiruje mržnju u regionu, pa je i rat između Rusije i Ukrajine htela da iskoristi da bi narod u Bosni i Hercegovini, koji je već pretrpeo strašni građanski rat devedesetih, podsticala da se poput nje opredeli protiv Rusije i "navija" za Ukrajinu tako što će da se obuče u boje ukrajinske zastave.

Republika

Foto: youtube.com/ RTV Pink Official

Severina Vučković ne prestaje da šokira

Naime, pevačica koja je pre nekoliko dana pevala u Brčkom, gde je, pre svega, trebalo da zabavlja narod jer joj je to valjda u opisu posla, za koji je dobila 35.000 evra, umesto toga, politizovala je svoj koncert, te se zajedno sa članovima benda pojavila obučena u plave trenerke sa žutim detaljima da bi u Distriktu nametala svoje političke stavove. Međutim, tamošnje vlasti joj nisu dozvolile da takva izađe na binu i stvara podele, pa je nastupala u običnoj trenerci u kojoj je i doputovala.

Nakon što su je zbog toga mnogi kritikovali, oglasila se putem društvenih mreža da bi objasnila zašto je uvredila publiku.

- Konačno jednom mogu da potvrdim da su neke glasine o meni tačne. Tako mi Alije Sirotanovića, priznajem da sam u Brčkom nastupala u trenerci neutralnih boja (i, prema mišljenju nekih, uvredila publiku), a razlog tome je upravo to da ne uvredim odećom deo publike. Prema mišljenju lokalnih političara Distrikta. Dakle, celom bendu dala sam baš za nastup u Brčkom da sašije trenerke u bojama BiH i ukrajinske zastave. Politički vrhuški distrikt toliko se prepao da je pritom zaboravio da je i zastava njihove države istih boja kao i napadnute Ukrajine - napisala je Severina, koja se odmah prešaltala na priču kojom je nastavila da potpiruje mržnju i optužuje politički vrh u Brčkom da je zabranio boje i njihove zastave, pa nastavila da pametuje:

Republika

Foto: instagram.com/severina

Severina u bojama zastave Ukrajine

- Pa je bilo BIH - ne BIH. I završilo je ne bih! I jedino što sam imala da se presvučem bila je putna trenerka. Da je sve što vam kažem tačno, potvrđuju priložene fotografije iz šatora. U svakom slučaju, izvinjenje publici... Slava Ukrajini! Živela nam i Bosna i Hercegovina i svi ljudi dobre volje u njoj.

Hrvatska pevačica koja je umislila da može da drži mitinge umesto koncerata, pre nastupa u Brčkom, putem društvene mreže pozivala je publiku da se obuče u plavo i žuto da bi svi zajedno podržali Ukrajinu, ali je kasnije baš tu rečenicu uklonila iz objave.

- Večeras želim biti s vama u Brčkom. Obucite se u plavu boju, kao more, i žutu, kao sunce. I toplo se obucite jer moramo biti zdravi. I umetnica mora biti zdrava - napisala je Severina na dan koncerta u Brčkom i tagovala predstavnicu Srbije na Evrosongu, koja je svojom pesmom "In corpore sano" osvojila region, jer je koristila stihove iz Konstraktine pobedničke pesme, stavljajući do znanja time da i nju podržava.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

 

- Koja li je tajna zdrave kose Megan Mark - pisala je dalje Severina i za kraj poručila, uz plavo i žuto srce:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

 

- Vidimo se večeras na Trgu mladih... Brčko, volim vas.

Kao što se da videti, posle koncerta Severina je izbrisala ključnu rečenicu koja govori da je pozivala ljude da se obuku u ukrajinske boje: "Obucite se u plavu boju, kao more, i žutu, kao sunce."

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Jana

11.03.2022 11:36

Teško onom koga ona zabavlja.

Ika

11.03.2022 18:30

@Jana - Da pustimo njen umjetnički film, plavo pušenje, žuto u poussy i ass