Đorđe David joj PRETI, pa ga sada brani? Takmičarka MENJA PLOČU: UPLAŠEN JE I UZNEMIREN! (FOTO)

Autor: Marko PANTIĆ

Zabava

10.03.2022

22:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mirjana Popović, takmičarka ''Zvezda Granda'' otkriva detalje navodnog uznemiravanja od strane Đorđa Davida.

Đorđe David joj PRETI, pa ga sada brani? Takmičarka MENJA PLOČU: UPLAŠEN JE I UZNEMIREN! (FOTO)

Foto: printscreen/instagram.com/youtube.com/privatna arhiva

U javnosti je kao bomba odjeknula vest da je Đorđe David slao poruke neprimerenog sadržaja i eksplicinte fotografije jednoj od takmičarki ''Zvezde Granda''. Nakon što je Mirjana Popović izašla u javnosti i optužila člana žirija za navodno uznemiravanje, mi smo stupili u kontakt sa njom, a onda nam je ispričala šta se po njenim tvrdnjama dogodilo.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Đorđe David slao navodno poruke takmičarki

- Prvo, ja nisam devojka koja nije prošla na takmičenje, već sam odustala zbog određenih izmena u takmičenju. Dakle, nije dugo trajalo "uznemiravanje". Javio mi se nakon audicije, verovatno je video snimak. Ušli smo u komunikaciju. Htela sam da se spremim za takmičenje, jer nemam iskustva, a on je ipak tamo godinama. Dogovorili smo cenu za 250e po času. Zatim su usledile poruke se*sualne konotacije koje mi je slao. Reagovala sam kako sam reagovala. Nije bilo eksplicitnog sadržaja u smislu da se slikao "kao od majke rođen". Nakon toga smo ušli u žestok konflikt. Jer ipak, ako plaćam časove, plaćam ih novcem, a ne na druge način... Neprimerno je i tu se sve završilo. Danas je tražio da me čuje, razgovarali smo danas poprilično dugo... - rekla je Mirjana pa dodala:

- A i Zvezde Granda više nisu kao pre. Svi takmičari nakon finala ne postoje. To je samo jedan dosadni projekt za promociju žirija.

Kako nam nije bilo jasno o čemu se tačno radi i zašto bi želela da razgovara sa nekim ko je uznemirava, Mirjana nam je dala objašnjenje.

- Videla sam da demantuje sve, zamolio je da ga zovem. Ovo je sve previše za mene. Živimo na Balkanu gde će uvek žena biti kriva za sve, čak i kada je žrtva. Bio je jako uplašen, uznemiren i nemoćan. Pitao me je zbog čega to radim, kako nema potrebe za takvim stvarima. Ipak on gazi po šestoj deceniji, daleko je to od primerenog i lepog ponašanja. Mnogo takvih ima, nije on jedini. Misle da su nešto, a manji od makovog zrna - pravda ga Mirjana i otkriva da joj on preti:

Republika

Foto: printscreen/instagram

Mirjana Popović

- Preti tužbom, ali ima pravo. Ne plašim se, imam dokaze. Ako smatra da ima motiva, neka izvoli. Ja sam samo istinu iznela, da bih apelovala na druge devojke da ne pristaju na ovakve ponude, nego odmah da reaguju kao što sam ja. 

Republika

Foto: Privatna arhiva

Đorđe David slao eksplicitne slike

Za kraj nas je zanimalo zašto ga nakon prve takve poruke nije blokirala, ali i zatražila nečiju pomoć.

- Sve je to bilo ''okolo''. Ništa direktno! Kada sam dobila direktno onda sam reagovala. I nisam smela odmah burno reagovati, jer bih se takmičila, pevala ispred njega. I nikada ne bih mogla proći. Vi nemate pojma šta devojke danas sve trpe da bi radile ono što vole. Da im niko ne lomi krila. 

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading