HRVATI JE NE BI ODABRALI! Alka Vuica JAVNO podržala Konstraktu, pa popljuvala komšije: SVE JE BEZ KRVI I MESA!

Autor:

Zabava

10.03.2022

20:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Alka Vuica iskreno je progovorila o Konstrakti i njenoj pobedi, pa otkrila da li bi Hrvati isto glasali.

HRVATI JE NE BI ODABRALI! Alka Vuica JAVNO podržala Konstraktu, pa popljuvala komšije: SVE JE BEZ KRVI I MESA!

Foto: Republika.rs/ATA images

Hrvatska pevačica Alka Vuica pojavila se na ovogodišnjoj Pesmi za Evroviziju kao autor teksta pesme "Požuri, požuri", koju je izvela Marija Mirković i nije prošla u finale, a sada je u intervjuu za Srpski telegraf i portal Republika.rs otkrila šta misli o pobedničkoj pesmi "In corpore sano".

Republika

Foto: Instagram/printscreen

Alka Vuica o Konstrakti

Naime, Vuica tvrdi da Ana Đurić Konstrakta, koja je pobedila i koja će Srbiju predstavljati na Evrosongu u Torinu, ne bi imala prođu kod Hrvata, te da je u Hrvatskoj ne bi prihvatili, kao što je to slučaj u Srbiji, jer je pesma koju ona izvodi umetnička do te mere da je mnogi njeni sugrađani ne bi poslali na ovo takmičenje.

- Mislim da je Srbija odlično izabrala jer je pesma potpuna umetnost i sigurno će se jako dobro plasirati i ostaviti utisak. Pesma umetnice Konstrakte je pesma s porukom i vrlo je upečatljiva! Prema mom mišljenju, bilo bi dobro uraditi tekst na engleskom s dobrim prevodom jer mislim da bi je to plasiralo na svetske top-liste. Nakon prošlogodišnje pobede grupe Maneskin Evrovizija je otvorila vrata zaista modernoj i dobroj muzici i više nije samo revijalno naticanje zemalja, već se pretvara u ozbiljan međunarodni festival na tragu onoga kako je i davno započela - rekla je Vuica za Srpski telegraf i portal Republika.rs i oplela po hrvatskoj muzici, te otkrila zbog čega Hrvati nikada ne bi odabrali Konstraktu kao predstavnika na Evroviziji:

Republika

Foto: ATA Images

 

 

Penje se ka vrhu na kladionicama

Muzičko takmičenje Pesma za Evroviziju svake godine donosi i neizvesnost, a predstavnica Srbije Konstrakta se polako, ali sigurno, penje na kladionicama za favorita za pobedu, pa je sada došla do 20. mesta, od ukupno 40 učesnika. Od kada je u subotu odlučeno da će upravo ova pevačica predstavljati Srbiju na Evroviziji u Torinu njene šanse za pobedu u Italiji su se znatno povećale ako je sudeći po kladionicama širom sveta. Srbija je pre odabira predstavnice uvek bila između 28. i 30. mesta, a sada je Konstrakta zauzela 20. mesto među favoritima za pobedu, a može da se pretpostavi da će se još podići na ovoj lestvici jer je prošlo tek nekoliko dana od finala Pesme za Evroviziju '22.

- Konstraktu ne bi odabrali za predstavnika u Hrvatskoj, kao što su u Srbiji, zato svaka čast. To je zato što mislim da su u Hrvatskoj previše zatvoreni za modernu muziku i uopšte za umetničke pomake. Hrvatska pop muzika je sve više nekako plastična i ljudi koji odlučuju šta će se puštati na radio-stanicama ili šta treba da ide na takmičenje za Evroviziju, nažalost, nemaju mnogo sluha za pomake i muziku nove generacije. Forsira se neki, navodno, urbani pop, a zapravo je sve bez krvi i mesa.

Republika

Foto: printscreen/instagram.com/konstrakta

 

 

Konstrakta kao Pontije Pilat, a Lukas kao Isus

Šala na račun Konstrakte i Ace Lukasa, koji su se takmičili na ovogodišnjoj manifestaciji Pesma za Evroviziju, postala je najveći hit na mrežama. Na fotografiji koju je objavila pobednica može se videti Konstrakta, koja je predstavljena kao Pontije Pilat, koji je pranjem ruku simbolično skidao sa sebe odgovornost za Isusovu smrt, dok je Aca Lukas naslikan kao Hrist. Pošto Ana tokom celog nastupa za pesmu "In corpore sano" pere ruke u lavoru, a Lukas je nakon njene pobede na pomenutom festivalu zbijao šale na njen račun, jasno je zašto je Konstraktin stori s ovom objavom izazvao buru na internetu.

Nakon toga pevačica je uporedila Hrvatsku i Srbiju, te priznala da je Beograd mnogo otvoreniji za nove generacije.

- Srbija je mnogo otvorenija po pitanju promena u muzici i u produkciji i to se jasno oseća i po pregledima na Jutjubu i na radio-stanicama. U Hrvatskoj imate mlade bendove koji imaju milionske preglede i svoju publiku, ali ih nikada nećete čuti na radiju. Nadam se da će se to promeniti i da će se i naši urednici osloboditi te kočnice i potrebe da forsiraju uvek iste autore i pevače koji ne iskaču iz zone komfora.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

 

 

Licemerna Eva Ras išla na koncerte grupe Zemlja gruva, a sad pljuje po Konstrakti

Glumica Eva Ras je javno tvrdila da je ostala u šoku nakon što je odslušala Konstraktinu pobedničku numeru "In corpore sano", te da je to "pesma koja govori protiv bolesnih ljudi" i da se dobro seća da je podelu na bolesne i zdrave pravio i Hitler. Međutim, Eva je, očigledno, zaboravila da je svojevremeno u emisiji gostovala upravo s Anom i da je tada tvrdila da voli da sluša njenu muziku, tačnije pesme grupe Zemlja gruva, čiji je Konstrakta tada bila deo.

- Ja idem na koncerte grupe Zemlja gruva i smatram za svoj veliki uspeh to kad odem na veliki koncert, a novinari ne znaju da sam bila i ne uslikaju me - pričala je glumica pred kamerama.

Republika

Foto: ATA Images

 

 

Zarada raste, imala 10.000, a sad 57.000 pratilaca

Predstavnica Srbije na ovogodišnjoj Evroviziji je, pre takmičenja na Pesmi za Evroviziju, imala oko 10.000 pratilaca na Instagramu, a sada taj broj iznosi skoro 57.000! Ukoliko bude želela da zarađuje preko Instagrama, kao što to rade mnoge javne ličnosti reklamirajući razne brendove, zarada će biti neminovna, a broj pratilaca Ane Đurić raste gotovo iz sata u sat.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading