ŠOK fotografija Milića Vukašinovića ZAPREPASTILA! Muzičar pokazao kako IZGLEDA u OSMOJ DECENIJI, javnost FRAPIRANA! (FOTO)

Autor:

Zabava

10.03.2022

19:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milić Vukašinović šokirao je sve kada je pokazao kako izgleda bez svog zaštitnog znaka, šešira.

ŠOK fotografija Milića Vukašinovića ZAPREPASTILA! Muzičar pokazao kako IZGLEDA u OSMOJ DECENIJI, javnost FRAPIRANA! (FOTO)

Foto: Republika.rs

Milić

Muzičar Milić Vukašinović veoma je aktivan na društvenoj mreži ''Twitter'', a sada je objavio fotografiju koja je mnoge šokirala. Naime, on na fotografiji sedi i pije kafu, a detalj koji su svi primetili jeste taj da je on po prvi put objavio fotografiju bez šešira, te su svi njegovi pratioci bili oduševljeni.

- Ko ume njemu dve je okej, ali 72 je previše, ali šta je tu je, j*** ga, rođendan - napisao je Milić.

Republika

Foto: prinscreen/twitter

Milić Vukašinović bez šešira

Podsetimo, Milić je 2018. godine doživeo porodičnu tragediju kada mu je ćerka pronađena mrtva u svom stanu. Nakon toga bratanac mu je nađen mrtav, a Milić je ostavio potresnu poruku na društvenim mrežama.

- Učim prve akorde pokojnog sina od mog pokojnog brata. Sve sam živo sahranio, majku, oca, sestru, brata, sina od brata i rođenu ćerku, život ti je*em. Bog me valjda čuva za kraj - napisao je Milić ranije.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading