Đorđe David podneo TUŽBU protiv takmičarke? Nakon optužbi da joj je slao EKSPLICITNE FOTOGRAFIJE, oglasio se i on: BUDALA IMA NA SVE STRANE!

Autor:

Zabava

10.03.2022

20:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đorđe David se oglasio povodom optužbi takmičarke ''Zvezda Granda'' da joj je slao eksplicitne poruke i fotografije.

Đorđe David podneo TUŽBU protiv takmičarke? Nakon optužbi da joj je slao EKSPLICITNE FOTOGRAFIJE, oglasio se i on: BUDALA IMA NA SVE STRANE!

Foto: youtube.com/printscreen

Đorđe David

Mirjana Popović, takmičarka muzičkog takmičenja ''Zvezde Granda'' otpužila je Đorđa Davida da joj je slao eksplicitne fotografije i poruke neprimerenog sadržaja, te priložila Kuriru fotografije na kojima se Đorđe vidi nag sa peškirom oko struka i kako joj šalje poljupce.

Republika

Foto: printscreen/TV Prva

Đorđe David o takmičarki kojoj je navodno slao fotograifje

Ekipa portala Republika.rs stupila je u kontakt sa pevačem koji je decidno demantovao ove navode.

- Budala ima na sve strane, a što se tiče ovog celog slučaja kontaktirao sam sud, pa ćemo tako rešavati. Razumem vaš posao, ali se ja lično ovim ne bih bavio. Zašto nekome davati prostor na ovaj način. Sve sam već alarmirao i pratite šta će se tek dešavati u ovom slučaju - rekao je Đorđe David.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Jelena

15.03.2022 00:49

Ja ovoj devojci verujem 100%, Mocan je jer ih ocenjuje i to koristi, ni jedna se vise nece usuditi da kaze sta im radi. 1. kao sto rekoh clan je zirija 2. Tuzilastvo je na jako niskom nivou, pogotovo kad je u pitanju zena koja je uznemiravana od muskarca Treba pazljivo gledati emisije i videti (ne to da je ekscentrican) nego koliko je to perverzan jadnik