IMA NEKA TAJNA VEZA: Maraš i Baća se DOGOVARALI OKO IMENA SINOVA?

Autor:

Zabava

10.01.2024

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zajedno su studirali, zajedno se otisnuli u svet glume, osnovali produkcijsku kuću "Archangel Digital Studios", letovali, zimovali, tražili devojke.... Sada su obojica roditelji, a njihovi sinovi su na neki način već povezani.

IMA NEKA TAJNA VEZA: Maraš i Baća se DOGOVARALI OKO IMENA SINOVA?

Foto: Nemanja Miščević

Glumac Miloš Biković sinoć je postao otac. Njegova partnerka Ivana Malić donela je na svet dečaka, kojem su ponosni roditelji dali ime staro srpsko ime Vasa, odnosno Vasilije, o čemu je Republika prva pisala.

Naša saznanja potvrdio je i Bikovićev kolega i prijatelj Miloš Petrović Trojpec, koji je na Instagramu objavio stori na kojem pozira sa novopečenim tatom dok se u pozadini čuje "Mesečina" Gorana Bregovića, a u potpisu "Vasaaaa".

Republika

Foto: instagram.com/trojpec

 

S obzirom na to da je Milošev sin rođen 9. januara kada se obeležava Sveti prvomučenik Stefan, mnogi su pomislili da će glumčev sin nositi ime Stefan. Osim što je Vasilije ili skraćeno Vasa staro srpsko hrišćansko ime grčkog porekla i znači carski, kraljevski, jedna velika tajna krije se u njemu.

Republika

Foto: Dragan Kadić

 

Naime, Miodrag Radonjić, koji će uskoro postati otac drugi put, sa suprugom Milicom Mikić, već ima naslednika Savu, a iste slogove sadrži i ime Bikovićevog sina - Vasa.

Možda su na ovaj način veliki prijatelji Miloš i Miodrag, koji su se proslavili ulogama kriminalaca Maraša i Baće u seriji i filmu "Južni vetar", želeli da dodatno učvrste svoje prijateljstvo s obzirom na to da ono datira još od fakulteta. Zajedno su studirali, zajedno se otisnuli u svet glume, osnovali produkcijsku kuću "Archangel Digital Studios", letovali, zimovali, tražili devojke.... Sada su obojica roditelji, a  njihovi sinovi su na neki način već povezani.

Bikovićev naslednik će uskoro dobiti društvo budući da Miodrag i Milica očekuju novog člana porodice Radonjić. Kako je Baća nedavno izjavio, sa suprugom se još nije dogovorio oko imena deteta.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading