BIKOVIĆ VAN SEBE NAKON IVANINOG POROĐAJA: Otkrivamo sa LICA MESTA prve informacije o situaciji u porodilištu!

Autor:

Zabava

09.01.2024

19:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Republika ekskluzivno otkriva šta se dešava sa Milošem Bikovićem!

BIKOVIĆ VAN SEBE NAKON IVANINOG POROĐAJA: Otkrivamo sa LICA MESTA prve informacije o situaciji u porodilištu!

Foto: shutterstock, instagram.com/ivanamalic_

Izabranica glumca Miloša BikovićaIvana Malić upravo se porodila, saznaje portal Republika. Naime, kako saznajemo, Ivana je stigla u jednu privatnu bolnici u Beogradu. Sa Ivanom je došao i Miloš Biković, koji je bio sam u šoku. 

Kako Republika saznaje, sa lica mesta, iz privatne bolnice u kojoj se Ivana porodila, glumac je u šoku i ne može da dođe sebi od sreće.

Foto: Društvene mreže

Ivana Malić se porodila

 

- Miloš je došao sav ushićen sa Ivanom, nije skidao ni osmeh sa lica, ali ni onu mušku zabrinutost, što poseduje svaki novopečeni tata. Oni su ušli unutra, on je cupkao sve vreme. Nije mogao zaista da dođe sebi, što od sreće, jer sad mu je verovatno hiljadu misli prošlo kroz glavu - govori izvor za Republiku sa lica mesta. 

Inače, Ivana Malić je na svet donela, kako je Republika ekskluzivno saznala, dečaka. 

Foto: Republika

Miloš Biković

 

Miloš Biković je iza sebe imao veoma napornu godinu tokom koje je radio na brojnim projektima. Nedavno je svetlost dana ugledao i nastavak filma "Sluga" u kojem tumači glavnu ulogu. Nakon mnogo obaveza, glumcu prija da se opusti u udobnosti svog doma uz suprugu koju voli.

Ivana Malić prvi put je povezana s Milošem Bikovićem 2021. godine, a njihova veza privukla je pažnju javnosti. Iako su u početku bili diskretni, uskoro je postalo jasno da su srećno zaljubljeni. Par je bio tema medijskih spekulacija o planovima za brak i romantično venčanje na Mokroj gori, ali su o ovoj temi odlučili da ne daju zvanične izjave. Nedavno su mediji pisali da su se slavni glumac i pravnica verili, što je samo dodatno učvrstilo njihovu ljubavnu priču.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading