PORODILA SE BIKOVIĆEVA IZABRANICA: Otkrivamo POL BEBE!

Autor:

Zabava

09.01.2024

18:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivana Malić se upravo porodila, saznaje portal Republika!

PORODILA SE BIKOVIĆEVA IZABRANICA: Otkrivamo POL BEBE!

Foto: Dragan Kadić, Pixabay.com

Izabranica glumca Miloša Bikovića, Ivana Malić upravo se porađa, saznaje portal Republika. Naime, kako saznajemo, Ivana se upravo porodila i na svet je donela naslednika. Naime, Miloš Biković je dobio sina. 

- Ivana je ušla u salu za porođaj, Miloš je došao sa njom, nisam sigurna da je ušao u salu, ali se sav uspaničio, baš je bio onako, kao dete pogubljen, presrećan je bio - rekao je izvor za Republiku. 

Foto: instagram.com/ivanamalic_

Ivana Malić i Miloš Biković

 

Srećni par je nedavno proslavio i prvu godišnjicu veridbe, a javnost je Ivana prvi put predstavljena na premijeri filma "Južni vetar 2 - Ubrzanje" 2021. godine.

Ivana nije odolela da jedan poseban momenat podeli sa svojim pratiocima, prikazujući intimne trenutke sa suprugom na društvenim mrežama. Njihova ljubav i sreća sada će dobiti novo značenje dolaskom bebe.ž

Foto: Instagram/ivanamalic_

Ivana Malić i Miloš Biković

 

Podsetimo, popularni glumac Miloš Biković i njegova verenica Ivana Malić uskoro će postati roditelji po prvi put. Ivana, koja je poreklom iz Crne Gore i po zanimanju pravnica, trenutno se nalazi u poodmakloj trudnoći, pa je par odlučio da praznike provede u toplini porodičnog doma.

Miloš Biković je iza sebe imao veoma napornu godinu tokom koje je radio na brojnim projektima. Nedavno je svetlost dana ugledao i nastavak filma "Sluga" u kojem tumači glavnu ulogu. Nakon mnogo obaveza, glumcu prija da se opusti u udobnosti svog doma uz suprugu koju voli.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Sanja

09.01.2024 18:53

Cestitam ! Da je ziv i zdrav, i oni sa njim. Nadam se da ce ovaj lepi par imati jos dece.