PRVA SLIKA SA MESTA UDESA U NOVOM PAZARU! Automobilom se zakucao u kuću - četvoro povređenih, hitno im pružena medicinska pomoć! (FOTO)

Autor: Sanja Bojanović

Hronika

11.01.2024

09:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povređenima je pružena hitna medicinska pomoć

PRVA SLIKA SA MESTA UDESA U NOVOM PAZARU! Automobilom se zakucao u kuću - četvoro povređenih, hitno im pružena medicinska pomoć! (FOTO)

Foto: shutterstock

Policija

Tokom noći u novopazarskoj ulici Save Kovačevića došlo je do teške saobraćajne nezgode u kojoj su povređene četiri osobe. Njima je pružena hitna medicinska pomoć.

- Do nezgode je došlo kada je vozač putničkog automobila iz za sada nepoznatih razloga izgubio kontrolu sleteo sa puta i udario u stambeni objekat koji se nalazi u neposrednoj blizini kolovoza, rekao je za RINU jedan od očevidaca.

Nesreća se dogodila u blizini Banjske petlje i u njoj nisu učestvovala druga vozila, ali je šteta na automobilu koji je sleteo sa puta i završio smrskan i prevnut na bok skoro totalna.

Foto: RINA

Mesto nesreće u Novom Pazaru

Podsetimo, na auto-putu Miloš Veliki na deonici između Lajkovca i Uba došlo je do saobraćajne nesreće kada su se sudarila dva putnička vozila.

Kolovoz je veoma klizav i trenutak nepažnje bio je dovoljan da se vozila sudare. Na svu sreću nema teže povređenih lica - kaže za RINU jedan od očevidaca.

Par kilometara dalje došlo je do još jedne nezgode, tačnije do lančanog sudara u kom su učestvovala četiri vozila.

Na auto-putu Miloš Veliki usled vršenja uviđaja stvaraju se dugačke kolone vozila.

Nadležna putarska preduzeća su na terenu, ali apeluju na vozače da svoju vožnju prilagode uslovima na putu.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading