JEDANAEST GODINA ZLOSTAVLJAO DEVOJČICE! Nastavlja se suđenje instruktoru jahanja koji je optužen za zlostavljanje polaznice!

Autor: Sanja Bojanović

Hronika

11.01.2024

07:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastavak suđenja Milošu Đukiću.

JEDANAEST GODINA ZLOSTAVLJAO DEVOJČICE! Nastavlja se suđenje instruktoru jahanja koji je optužen za zlostavljanje polaznice!

Foto: shutterstock, Printscreen/Instagram

U višem sudu u Beogradu danas se nastavlja suđenje Milošu Đukiću (70) instruktoru jahanja u konjičkom klubu u Lipovačkoj šumi, koji je optužen za silovanje jedne devojke i nedozvoljene polne radnje nad još njih šest, od kojih je pet bilo maloletno u trentuku zlostavljanja.

Na današnjem ročištu bi trebalo da svedoče žrtve instruktora jahanja, a pretpostavlja se da će i ove žrtve, kao i prethodne, kao posebno osetljivi svedoci svoje izjave dati iz posebne prostorije kako se ne bi našle "oči u oči" sa okrivljenim. 

Podsetimo na prethodnim ročištima već su na ovaj način svedočile druge žrtve koje su ispričale šta im je Miloš Đukić radio dok su bile polaznice njegove škole jahanja. 

Foto: Tanjug/Vladimir Šporčić

Policija

Zbog lošeg zdravstvenog stanja dovezen u kolicima

Tokom prethodnih suđenja instruktor jahanja je često bio revoltiran izjavama koje su davale njegove žrtve i sve vreme je ponavljao da lažu. 

On je na prethodnom ročištu, zbog lošeg zdravstevnog stanja, dovezen u invalidskim kolicima, a na početku suđenja njegov advokat je rekao da je on dementan i da nije u stanju da iznese odbranu jer brka datume i događaje.  

Podsetimo Miloš Đukić je optužen da je izvršio krivična dela silovanje, silovanje u pokušaju, polno uznemiravanje i pet krivičnih dela nedozvoljene polne radnje nad sedam polaznica  škole jahanja, od kojih je pet bilo maloletno u vreme izvršenja krivičnog dela. Okrivljeni je, kako se sumnja, sva pomenuta krivična dela izvršio u prostorijama konjičkog kluba u periodu od 2010. do 2021. godine dok su devojke boravile u klubu radi treniranja jahanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading