UDOVICA UBIJENOG STEFANA KUKA NA SAV GLAS! Brat ubio brata u Žitorađi: Slavlje prekinula tragedija, nikada više ništa neće biti isto!

Autor:

Hronika

10.01.2024

16:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Violeta Džaferović plačući jadikuje za ljubavlju i kako će dalje sama sa malim sinom.

UDOVICA UBIJENOG STEFANA KUKA NA SAV GLAS! Brat ubio brata u Žitorađi: Slavlje prekinula tragedija, nikada više ništa neće biti isto!

Foto: Facebook

Supruga Stefana Džaferovića(21) kojeg je na Badnji dan u pijanstvu ubio sekirom rođeni brat Ninoslav Džeferović(28) oprašta se od muža porukama bola i očaja, kuka i plače po ceo dan, svedoče njene komšije. 

Svoju tugu nesrećna žena iskazuje i na društvenim mrežama. 

- Bio si život moj. Ostavio si nas da patimo bez tebe, tvoj sin Aleksa i ja - napisala je Violeta na Fejsbuku.

Foto: shutterstock, pixabay.com, Printscreen/facebook/ninoslav.dzaferovic

Ninosalav je brata ubio jednim udarcem sekirom

Njene komšije su za Republiku ispričale da je udovici još gore time što je okružena porodicom ubijenog muža i što mora da sluša sve što govore oko nje.

- Najteže joj pada kad pričaju da je Ninoslav dobar, a ubio joj je muza. Ona je sigurna da Stefan ne bi povredio njenog devera iako je držao nož u ruci i pretio Ninetovoj ženi, a Ninoslav je njega sekirom udario. Violeta je ostala sam sa malim sinom i jadna ne zna šta će dalje jer je Stefan zarađivao da ih prehrani - ispričala je komšinica Džaferovića za Republiku. 

Ninoslav Džeferović (27) iz Držanovca kod Žitorađe je policiju sačekao sedeći pored mrtvog brata sav u suzama. Priznao je zločin i na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu u Prokuplju, rekavši da je do verbalne svađe došlo u dvorištu gde su njihove porodične kuće, a potom i tuče. Kazao je da će doživotno da pati što je u afektu ubio rođenog brata pošto su se obojica p vratili iz šume sa badnjacimanakon što su sa društvom konyumirali alkohol u većim količinama. 

 - Ninoslav je jednim udarcem sekirom naneo povrede bratu u predelu glave od kojih je preminuo na licu mesta, saopšteno je za Republiku iz istrage dan nakon zločina. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading