OČI U OČI SA UBICOM: Roditelji ubijenog Dražena došli da vide dželata svog sina, majka bila vidno UZNEMIRENA!

Autor:

Hronika

11.09.2023

14:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripremno ročište pred suđenje Bojanu Tatomirovu za ubistvo Delevića kojieg je navodno usmrtio zbog duga od krijumčarenja migranata danas je proteklo u vrlo napetoj atmosferi. Majka ubijenog ne može da smiri ruke.

OČI U OČI SA UBICOM: Roditelji ubijenog Dražena došli da vide dželata svog sina, majka bila vidno UZNEMIRENA!

Foto: Republika.rs

Bojan Tatomirov (24) optužen za ubistvo Dražena Delevića (33), crnogorskog državljanina danas se našao pred Višim sudom u Beogradu. 

Na pripremnom ročištu, Tatomorov je izašao po prvi put na oči roditeljima i bratu Delevića, prilikom izjašnjenja o krivici vezano za događaj od 7. decembar 2022. godine.

Foto: printscreen/facebook

Ubijeni Dražen Delević

Bojan Tatomirov je optužen da je ispred stana koji je iznajmljivao, tog dana oko 14.30 časova nakon kraće rasprave hicima iz pištolja, od kojih je jednim Delević pogođen u glavu, usmrtio žrtvu u mestu Ugrinovci, u njegovom crvenom "bmw x6" beogradske  registarske oznake.

Optuženi je negirao da je ubio Tatomirova, ali je priznao drugo krivično delo koje mu se stavlja na teret- nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Prema glasinama, Dražen i Bojan nisu bili prijatelji, već poslovni saradnici. 

Bojan je vozio migrante za Dražena, koji ima debeo policijski dosije. Do spora je došlo zbog novca, jer je poslodavac Dražen navodno ostao dužan Bojanu - kazao je komšija.

Republika

Foto: D.Kadić

Mesto ubistva Dražena Delevića u Ugrinovcima

Istragom je otkriveno da je Bojan vozio migrante za Dražena i da je do spora došlo zbog novca jer je Dražen navodno ostao dužan Bojanu. Preciznije, optuženi i žrtva su zajedno učestvovali u trgovini ljudima, odnosno za novčanu nadoknadu su prevozili iregularne migrante.

Podsećanja radi, Dražen je imao kriminalni dosije u Srbiji i Crnoj Gori. On je hapšen zbog šverca više od 215 kg marihaune u Srbiju iz Crne Gore. Zbog toga mu se sudilo u Crnoj Gori, a u Beogradu je hapšen i zbog oružane pljačke menjačnice.

Takođe, on se sumnjičio da je 2016. godine organizovao napad na svoju taštu, koju je pretukao i oteo joj torbu sa 2.000 evra.

O ubijenom sinu i njegovom ubici, roditelji Delevića nisu želeli da govore za medije neposredno pred ročište i odmahivali su energično rukom na pomen razgovora.

- Idite, ništa, ništa nećemo - rekao je otac ubijenog Dražena.

Majki žrtve su se vidno tresle ruke, a neprestano je gledala u pravcu iz kojeg straža dovodi optužene iz pritvora. 

Foto: republika.rs

Majka i otac čekaju suđenje ubici njihovog sina Dražena

Komšije Delevića kažu da su roditelji i brat znali za Draženove sumnjive poslove i da su ga kritikovali zbog toga, pa su besni na ceo svet što je glavom platio zbog onog čime se bavio. Ipak, ubicu smatraju najvećim krvnikom. 

Posle pripremnog ročišta, suđenje Tatomirovu biće otvoreno za javnost i on će, kako je sudija najavio, 9. novembra izneti svoju odbranu. 

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading