"NINOSLAV GA JE DOKRAJČIO SEKIROM, PA POČEO DA PLAČE!" Mladić iz Žitorađe ubio rođenog brata pred ženom i decom!

Autor: Sanja Bojanović

Hronika

07.01.2024

14:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stravičan zločin u selu Držanovac.

"NINOSLAV GA JE DOKRAJČIO SEKIROM, PA POČEO DA PLAČE!" Mladić iz Žitorađe ubio rođenog brata pred ženom i decom!

Foto: ST/N. MANDIĆ, Shutterstock

U selu Držanovac kod Žitorađe, porodična idila je prerasla u tragediju kada je Ninoslav Džefarević (28) na Badnje veče brutalno ubio svog rođenog brata Stefana (21) sekirom nakon svađe. Zločin se dogodio u njihovom dvorištu, neposredno nakon što su se obojica vratila iz sela sa badnjacima.

Prema informacijama iz zrenjaninske policije, Ninoslav je prvobitno pokušao napasti i zajedničkog prijatelja braće nožem, ali mu je ovaj uspeo izbeći i pobegao. Nakon toga, Ninoslav je nasrnuo na Stefana sekirom, pritom izazivajući potresnu scenu u porodičnom domu.

- Nisam mogla da ih sprečim, Ninoslav je prvo izvukao nož na Stefanovog prijatelja, pa kada je ovaj pobegao, krenuo je na Stefana. On je uspeo da mu uzme nož, a Ninoslav je onda dohvatio sekiru i udario ga u glavu - kaže kroz suze žena ubijenog Tanja Ilić za Kurir.

Ninoslav je nakon zločina seo pored tela ubijenog brata i plakao. U trenucima tragedije, u kući su se nalazile obe supruge braće i baba Slavica, koja ih je čuvala, kao i deca obojice braće.

Foto: Shutterstock, Nebojša Mandić

Brat ubio brata sekirom

Tanja Ilić, supruga ubijenog Stefana, svedočila je da je sukob izbio nakon što su braća, pijana od povratka iz sela, započela svađu. Stefan je prvo verbalno napao Tanju, a zatim se sukob preneo u dvorište, gde je izbio tragičan incident.

- Prvo je Ninoslav počeo da se svađa sa mnom. Pominjao je njihovu pokojnu majku i optuživao me da sam je tukla ranije. Tada smo bili ispred ove naše nove kuće. Stefan, da bi izbegao svađu, sišao je dole u staru kuću. Onda je Ninoslav krenuo za njim i stali su u dvorište. Tada se sve desilo - kaže očajna žena koja sa stradalim ima četiri maloletne ćerke.

Stradali Stefan, po rečima njegove supruge, bio je vredan domaćin koji je nedavno izgradio novu kuću za svoju porodicu. Imajući četiri maloletne ćerke, porodica ostaje u velikoj tuzi nakon gubitka oca i supruga.

Ninoslav je uhapšen nakon što je policija izašla na lice mesta, a određena mu je mera policijskog zadržavanja do 48 sati, nakon čega će biti saslušan u Višem tužilaštvu u Prokuplju. Ovaj tragičan događaj ostavlja snažan utisak na lokalnu zajednicu, naglašavajući važnost rešavanja konflikata na miran i konstruktivan način.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading