NAJBOLJI DRUGOVI OTIŠLI U SMRT! Ovo su Filip i Andrija koji su kolima sleteli s puta i nastradali kod PODGORICE! (VIDEO)

Autor: Sanja Bojanović

Hronika

06.01.2024

11:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dva mladića tragično nastradala za Novu godinu.

NAJBOLJI DRUGOVI OTIŠLI U SMRT! Ovo su Filip i Andrija koji su kolima sleteli s puta i nastradali kod PODGORICE! (VIDEO)

Foto: Društvene mreže

Podgorica je suočena sa tugom i šokom nakon teške saobraćajne nesreće koja se dogodila 31. decembra u naselju Zlatica. Dvojica mladića, Filip Vučeljić (17) i Andrija Novaković (18), izgubili su svoje živote u ovom tragičnom incidentu.

Nesreća se desila na Bulevaru Vilija Branta, gde je došlo do sudara koji je ostavio četiri osobe povređene. Na licu mesta, automobil koji je učestvovao u nesreći bio je potpuno uništen, s delovima rasutim po putu, a prednji deo vozila potpuno smrskan.

Filip Vučeljić nastradao je na mestu nesreće, dok je Andrija Novaković, unatoč hrabroj borbi za život, preminuo od posledica povreda četiri dana kasnije, 4. januara.

 

 

Gubitak ova dva mladića duboko je potresao njihove porodice, prijatelje i zajednicu. Njihovi vršnjaci i sugrađani izražavaju sućut i solidarnost sa porodicama stradalih u ovom teškom trenutku.

Na fotografiji sa lica mesta koja je objavljena u crnogorskim medijima vidi se automobil koji je u potpunosti uništen. Delovi su bili rasuti po putu, a prednji deo vozila je smrskan.

Istraga je u toku kako bi se utvrdile tačne okolnosti nesreće, a zajednica se okuplja kako bi pružila podršku porodicama i prijateljima Filipa i Andrije u ovom teškom periodu žalosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading