NOVOGODIŠNJA NOĆ ZAVILA JOŠ JEDNU PORODICU U CRNINU! Još jedna žrtva stravične nesreće u novogodišnjoj noći u Podgorici - na mestu poginuo tinejdžer (17)!

Autor: Sanja Bojanović

Hronika

04.01.2024

11:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

A. N. (18) preminuo je od posledica povreda koje je zadobio u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila 31. decembra u podgoričkom naselju Zlatica.

NOVOGODIŠNJA NOĆ ZAVILA JOŠ JEDNU PORODICU U CRNINU! Još jedna žrtva stravične nesreće u novogodišnjoj noći u Podgorici - na mestu poginuo tinejdžer (17)!

Foto: youtube.com/Barinfo Tv; shutterstock

Crnogorska policija i Hitna pomoć

U podgoričkom naselju Zlatica, 31. decembra, dogodila se tragična saobraćajna nesreća koja je odnela živote dvojice mladića, A. N. (18) i F. V. (17). Pored njih, u ovoj nesreći povređene su četiri osobe, a ceo događaj je potresao lokalnu zajednicu.

Nesreća se odigrala na Bulevaru Vilija Branta, a svedoci su izjavili da je automobil u potpunosti uništen, sa delovima rasutim duž puta, dok je prednji deo vozila bio potpuno smrskan. Ovaj tragičan događaj je ostavio dubok trag u zajednici Zlatica, a porodice i prijatelji preminulih mladića su ostali u šoku i tuzi.

Nakon saobraćajne nesreće, lokalna zajednica se ujedinila u izrazu saučešća i podrške porodicama nastradalih. Mnogi su istakli da su A. N. i F. V. bili omiljeni mladići, poznati po svojoj vedroj naravi i pozitivnom stavu prema životu. Njihov iznenadni odlazak ostavio je prazninu koju će teško popuniti.

Ova tragična nesreća je podsetnik svima da bezbednost u saobraćaju treba da bude prioritet, posebno kada je reč o mladim vozačima. Apeli za poštovanje saobraćajnih pravila i vožnju pod uticajem alkohola kao i brzine su se čuli nakon ovog događaja, a nadležni organi su pozvani da preduzmu dodatne mere kako bi se smanjio broj saobraćajnih nesreća.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading