ZASTAVE NA POLA KOPLJA! TRI DANA ŽALOSTI U PLAVU: Svi su zanemeli nakon stravične nesreće u kojoj su život izgubile četiri osobe (FOTO)

Autor:

Hronika

26.12.2023

11:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na Dan žalosti na javnim mestima neće se održavati programi javnog, kulturnog i zabavnog karaktera.

ZASTAVE NA POLA KOPLJA! TRI DANA ŽALOSTI U PLAVU: Svi su zanemeli nakon stravične nesreće u kojoj su život izgubile četiri osobe (FOTO)

Foto: RINA

Nesreća u Plavu

Nakon stravične saobraćajne nesreće u kojoj su život izgubile četiri osobe, predsednik opštine Plav, Nihad Canović, doneo je Odluku o proglašenju Dana žalosti. Za dane žalosti proglašavaju se utorak, sreda i četvrtak odnosno 26, 27. i 28. decembar 2023. godine.

- U skladu sa donešenom Odlukom, tokom Dana žalosti zastave će biti istaknute na pola koplja na zgradi opštine Plav, javnim preduzećima čiji je osnivač Opština, objektima mesnih zajednica i drugih institucija na području Opštine Plav - objavio je Canović.

Na Dan žalosti na javnim mestima neće se održavati programi javnog, kulturnog i zabavnog karaktera.

Crna Gora je zanemela nakon vesti o tragediji u Brezojevici. Na izlazu iz Plava, na mestu poznatom kao Ekonomija, u direktnom sudaru dva automobila poginule su četiri osobe iz Plava.

Na Fejsbuk profilu RTV "Glas Plava" objavljene su fotografije tragično nastradalih.

Tragedija u plavu: četiri osobe poginule. Da im dragi allah podari Dženet svi smo allahovi i njemu se vraćamo - piše u objavi.

Među žrtvama su bili bračni par iz Plava, mladić takođe iz istog grada, kao i snimatelj RTV "Glas Plava".

Iako su lekari Kliničko-bolničkog centra u Beranama uložili nekoliko sati truda u pokušaju da ga spasu, Mirza M., teško povređeni snimatelj RTV "Glas Plava", nažalost, je podlegao povredama. Time se tragičan bilans kobne nesreće povećao na četiri žrtve.

Nero C., omiljeni mladić iz čaršije, jedinac, preminuo je u Domu zdravlja u Plavu.

Muškarac i žena, čija reanimacija nije uspela, bili su mladi bračni par - Mersin H. i njegova supruga Eldina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading