ANA VOLŠ U "PAKLU" POZVALA OVA TRI BROJA U NADI DA SE SPASE! Majka prelepe Beograđanke otkriva šta se dešavalo PRE KOBNE VEČERI! (FOTO)

Autor: Sanja Bojanović

Hronika

04.01.2024

09:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi detalji nestanka Ane Volš.

ANA VOLŠ U "PAKLU" POZVALA OVA TRI BROJA U NADI DA SE SPASE! Majka prelepe Beograđanke otkriva šta se dešavalo PRE KOBNE VEČERI! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP, Shutterstock

Godinu dana nakon što je nestala bez traga, tuga i neizvesnost obavijaju porodicu Beograđanke Ane Volš (39), čiji se život iznenada prekinuo u Kohasetu, a za čijim nestankom je optužen njen suprug Brajan Volš (46).

Anin nestanak, koji se dogodio 1. januara 2023. godine, i dalje je misterija. Iako njeno telo nije pronađeno, Brajan Volš je uhapšen tokom istrage i trenutno se suočava s optužbama za ubistvo supruge. Na godišnjicu nestanka, Anina majka, Milanka Ljubičić (69), podelila je svoje bolne misli o agoniji koju prolazi tražeći odgovore.

- Nemam nikakve nove informacije vezane za slučaj. Trudim se da budem dobro, ali nije mi lako. Dete mi je nestalo bez traga. Konstantno sam na antidepresivima, i to je jedino što me trenutno održava stabilnom. Nadam se da će se Brajan udostojiti da kaže šta se dogodilo sa mojom Anom. Ležim i razmišljam, zapitam se, toliko meseci, a nema traga. Šta ako je sve istina? Dišem, ali ne znam da li sam živa, neznanje me ubija - izjavila je Milanka sa suzama u očima.

Foto: Društvene mreže

Iako su prošle godine prošle od Aninog nestanka, majka ne gubi nadu. "Jedinu utehu mi pružaju Anina deca, koja su sada kod njene starije sestre. Najvažnije je da su oni zajedno, da ih nisu odvajali. Gledam ih preko video poziva, srećni su. Ova dvojica mlađih unuka se neće ni sećati mame, a ovaj stariji je stalno pominje. Fali mu. Završio je prvo polugodište drugog razreda, uspešno. Hoće da se pohvali majci, traži je... Šta da kažemo deci," tužno dodaje Milanka, bacajući svetlo na porodičnu tragediju.

- Nemam nikakve nove informacije vezane za slučaj. Ono što sam pročitala u novinama, toliko znam. Trudim se da budem dobro, ali nije mi lako. Dete mi je nestalo bez traga. Konstantno sam na antidepresivima i to je jedino što me trenutno održava stabilnom. Nadam se da će se Brajan udostojiti da kaže šta se dogodilo sa mojom Anom. Ležim i razmišljam, zapitam se, toliko meseci, a nema traga. Šta ako je sve istina? Dišem, ali ne znam da li sam živa, neznanje me ubija - jedva izgovara Milanka.

Anin nestanak prijavio je njen kolega iz Vašingtona nakon što se nije pojavila na poslu. Istraga je otkrila niz sumnjivih okolnosti, a Brajan Volš se trenutno suočava s optužbama za ometanje istrage i ubistvo supruge.

Foto: youtube.com/printscreen

Detalji istrage otkrivaju jezive pojedinosti, uključujući krvavi nož i krv pronađenu u porodičnom podrumu, predmete povezane sa Anom, kao i jezive pretrage na internetu koje je navodno sproveo Brajan nakon nestanka supruge.

Kako kaže, uveče pre nego što legne, pogleda da li se aktivnost njene ćerke na Vajberu promenila, a ujutru prvo pogleda da li ima neku poruku. "Sedim i čekam, pa čim začujem zvonjavu na telefonu, nada me prevlada. Međutim, ništa. Uđem u galeriju, počnem da gledam slike, pa mi skoči pritisak od stresa. Uveče uđem da vidim da li je bila aktivna, ali ništa. Onda malo listam poruke, pa vidim njene reči upućene meni… Micko, mamice, mama. Tako me je zvala. Nisam u stanju da nastavim, ugasim telefon. Godinu dana joj glas nisam čula, godinu dana me nije nazvala "Micko", kroz suze kaže Milanka.

Sudski proces će dodatno osvetliti misteriozne okolnosti Aninog nestanka i, nadamo se, pružiti odgovore koje Milanka tako očajnički traži. Zajednica saoseća s porodicom i prati ovu tužnu priču, nadajući se pravdi za Anu Volš.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading