KAZALJKA NA SATU OSTALA ZAGLAVLJENA NA 160 KM/H: Ovo je mladić koji je upravljao autom smrti u Plavu!

Autor:

Hronika

26.12.2023

11:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Automobil kojim je upravljao kamerman, udario je u vozilo koje mu je dolazilo u susret, a u njemu nalazio se bračni par.

KAZALJKA NA SATU OSTALA ZAGLAVLJENA NA 160 KM/H: Ovo je mladić koji je upravljao autom smrti u Plavu!

Foto: Facebook

Crna Gora je i dalje ne može da se oporavi nakon vesti o tragediji u Brezojevici. Na izlazu iz Plava, na mestu poznatom kao Ekonomija, u direktnom sudaru dva automobila poginule su četiri osobe iz Plava.

Kako portal Republika.rs nezvanično saznaje od izvora bliskom istrazi do nesreće je došlo usled brze vožnje u kojem su se nalazila dvojica kamermana. 

- Oni su snimali pre tragedije materijal kod devojke koja se udavala. Krenuli su iz Rožaja. Tada su pokušali da preteknu kolonu automobila kako bi napravili video materijal i desila se tragedija. Kazaljka na satu zagravila se na 160 km/h - priča izvor blizak istrazi za Republiku.rs

Na Fejsbuk profilu RTV "Glas Plava" objavljene su fotografije tragično nastradalih, 

Tragedija u plavu: četiri osobe poginule. Da im dragi allah podari Dženet svi smo allahovi i njemu se vraćamo - piše u objavi.

Iako su lekari Kliničko-bolničkog centra u Beranama uložili nekoliko sati truda u pokušaju da ga spasu, Mirza M., teško povređeni snimatelj RTV "Glas Plava", nažalost, je podlegao povredama.  

Nero C., omiljeni mladić iz čaršije, jedinac, preminuo je u Domu zdravlja u Plavu.

Kako priča naš sagovornik, od juče, grad tuguje za nesrećno nastradalima.

- Sve je u gradu zatvoreno, nigde se ne čuje muzika. Grad tuguje za nastradalima. Ovo je veliki šok za celu zajednicu. Za sada nema nikakvih informacija o sahrani - kaže za portal Republika.rs izvor blizak istrazi.

Muškarac i žena, čija reanimacija nije uspela, bili su mladi su bračni par - Mersin H. i njegova supruga Eldina.

U Urgentni centar nakon nesreće dopremljena su tela dve osobe, muškarca i žene. Pokušana je reanimacija, ali, sve je bilo uzalud. Jedna osoba je životno ugrožena i lekari se bore za njen život", rekli su ubrzo posle nesreće iz Kliničko bolničkog centra Berane.

Nažalost, strahovanja lekara u Beranama su se obistinila, te je crni bilans nesreće koja je pogodila mali Plav i nekoliko porodica u njemu postao još tragičniji.

Da podsetimo, saobraćajna nesreća dogodila se oko 19:35 sati, kada je došlo do direktnog sudara dva automobila, verovatno izazvanog brzom vožnjom i pokušajem preticanja.

Takođe je bilo jezivo u Beranama dok su povređeni mladi ljudi brzo transportovani u Klinički centar pod rotacijama. Tamo su ih čekale spremne hirurške ekipe i lekari različitih specijalnosti.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading