NEVEROVATNA ISPOVEST! Milana je alkohol umalo odveo u smrt: Danas je njegov život potpuno drugačiji - Evo kako je KOBNA NOĆ promenila njegov pogled na svet

Autor:

Vesti

23.12.2023

08:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Alkohol je ovog mladića umalo odveo u smrt, međutim, imao je ludu sreću da preživi, i nakon nesreće krene u humanu misiju.

NEVEROVATNA ISPOVEST! Milana je alkohol umalo odveo u smrt: Danas je njegov život potpuno drugačiji - Evo kako je KOBNA NOĆ promenila njegov pogled na svet

Foto: RTS/printscreen

Milan Mitić je pre 13 godina doživeo tešku saobraćajnu nesreću na motoru, koju je sam priznao da je bio uzrok. U komi je proveo 40 dana sa minimalnim izgledima za preživljavanje, ali je uspeo da se oporavi. Danas, svoje teško iskustvo koristi kako bi mladima preneo važnu poruku o bezbednoj vožnji.


Kobne noći, Milan je sa drugarom posetio pet lokala i konzumirao alkohol. Iako je planirao da odustane od vožnje motorom, upornošću je uspeo da ga pokrene uprkos problemima. Vozeći brzinom od 170 km/h, izgubio je kontrolu i završio u strašnoj nesreći koja ga je dovela do kome.
Republika

Foto: kururtv/printscreen

 

 


Nesreća je rezultirala njegovim boravkom u komi duže od mesec dana. Milan nije imao kacigu tokom vožnje, što je dodatno pogoršalo njegovo stanje. Nakon dugotrajnog procesa oporavka, uspeo je da se izbori sa posledicama teške saobraćajne nesreće.


Milanova životna priča je inspirisala snimanje dokumentarnog filma "Jedan od deset miliona", koji je finansirao grad Požarevac. On se sada angažuje na edukaciji mladih o opasnostima vožnje pod uticajem alkohola i nedostatku zaštitne opreme.

Foto: RTS/printscreen

 

 


Danas, Milan radi u Gradskoj upravi i koristi priliku da mladima prenese važnu poruku o odgovornoj vožnji. On ističe da je ključno da mladi nikada ne voze pod uticajem alkohola ili droga, te da uvek koriste sigurnosnu opremu poput kacige i sigurnosnih pojaseva. Njegova životna priča služi kao opomena i podsećanje na važnost bezbednosti u saobraćaju.

Kroz svoju iskrenu ispovest, Milan Mitić želi da mladima prenese da je bezbednost na putu od presudnog značaja, te da svaka brzopleta odluka može imati nesagledive posledice.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading