NEVIĐENA TRAGEDIJA U MEROŠINI: Svi u šoku nakon smrti mladića -sumnja se da je stradao u saobraćajnoj nesreći!

Autor:

Hronika

28.11.2023

17:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oni koji su poznavali mladića opisuju ga kao izuzetno vrednog i požrtvovanog.

NEVIĐENA TRAGEDIJA U MEROŠINI:  Svi u šoku nakon smrti mladića -sumnja se da je stradao u saobraćajnoj nesreći!

Foto: Tanjug/Vladimir Šporčić

Misterija smrti mladog A. S. (25) koji je pronađen bez znakova života pored puta nadomak sela Oblačina u opštini Merošina, uznemirila je i rastužila sve koji su ga poznavali. Njegova iznenadna smrt nije sasvim razjašnjena, a dok se čekaju rezultati obdukce tela, sumnja se da je reč o saobraćajnoj nesreći, odnosno da je mladić pao sa motora.

Prema nezvaničnim informacijama, kraj mladićevog tela su pronađeni kaciga i motor. Prema izvorima, mladić je zadobio udarac u glavu od pada sa dvotočkaša, ali će se sve okolnosti znati tek nakon obdukcionog nalaza. Da li je sam pao ili se pre pada sudario tek treba da se utvrdi.

Oni koji su poznavali mladića opisuju ga kao izuzetno vrednog i požrtvovanog.

- On je bio mnogo dobar momak. Znači, to se ne može opisati koliko je svakome hteo da pomogne. Bio je veoma vredno dete. Ovde u selu Rožina je nadničio kod jednog čoveka. Svaki dan se mogao videti kako vozi traktor, sadi kukuruz i drugo. Takve je poslove radio. I mi od Rožine do Oblačine ne pamtimo ama baš nijedan incident da je vezan za njega - ispričali su meštani za Kurir.

Za sada ništa ne ukazuje da je reč o ubistvu, što je i zaključak policije tokom uviđaja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading