NA SVOJ ROĐENDAN SAHRANJUJE BRATA! Bolne reči sestre nastradalog Miloša: Umesto da zatvorim oči i zamislim želju, ja ću tebi da zapalim sveću! (FOTO)

Autor:

Hronika

23.12.2023

21:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sestra poginulog Miloša M. uputila je bratu emotivne reči, a sutra, na njen rođendan, on će biti ispraćen na večni počinak.

NA SVOJ ROĐENDAN SAHRANJUJE BRATA! Bolne reči sestre nastradalog Miloša: Umesto da zatvorim oči i zamislim želju, ja ću tebi da zapalim sveću! (FOTO)

Foto: Društvene mreže

Miloš M. (33) iz Kule juče je izgubio život u stravičnoj saobraćajnoj nesreći na putu Kula - Ruski Krstur. Iza sebe je ostavio suprugu, dvojicu sinova, majku i mlađu sestru.

Sutra je na Gradskom groblju u Kuli sahrana nastradalom mladiću i to na rođendan njegove sestre.

- Umesto da zatvorim oči i zamislim želju, ja ću tebi da zapalim sveću. Da ti šapnem tiho da moja želja si ti, da su mi se svi snovi srušili. Zenice oka moga i treptaju duše, zaboraviti te nikad neću moj voljeni Miloše - napisala je njegova mlađa sestra.

Republika

Foto: Društvene mreže

Sestra Miloša M. se od brata oprostila potresnim rečima

Podsetimo, do nesreće je došlo kada je automobil iz suprotnog smera ušao u traku kojom se kretao Miloš, a on nije uspeo da izbegne direktni sudar. Vozač putničkog automobila, koji je izazvao nesreću pokušavajući da pretekne drugo vozilo, navodno je bio pod uticajem alkohola. 

Kako kažu oni koji su Miloša poznavali, odlikovali su ga nasmejano lice, druželjubivost i izuzetna vrednoća. Njegova kuma i komšinica ga opisuje kao divnu osobu koja je retko viđena. On je bio poznat po svojim mnogobrojnim kumstvima, budući da je venčavao parove i krstio decu. Pored toga, radio je u fabrici u Bačkoj Topoli i bavio se trgovinom automobila, ostavljajući iza sebe dubok trag u zajednici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading