DVA DETETA OSTALA BEZ OCA ZBOG PIJANOG VOZAČA! Ovo je Miloš koji je poginuo kod Kule - bio poznat po svojim mnogobrojnim kumstvima, pokušao i da osnuje porodični biznis! (FOTO)

Autor: Sanja Bojanović

Hronika

23.12.2023

17:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vozač putničkog automobila, koji je izazvao nesreću pokušavajući da pretekne drugo vozilo, navodno je bio pod uticajem alkohola.

DVA DETETA OSTALA BEZ OCA ZBOG PIJANOG VOZAČA! Ovo je Miloš koji je poginuo kod Kule - bio poznat po svojim mnogobrojnim kumstvima, pokušao i da osnuje porodični biznis! (FOTO)

Foto: Društvene mreže

Juče, oko 16 časova, dogodila se teška saobraćajna nesreća na putu Kula - Ruski Krstur u kojoj je poginuo 33-godišnji Miloš M. iz Kule.

Nesreća je izazvala veliku tugu i bol u domu porodice nastradalog mladića, ostavljajući iza sebe suprugu, dvojicu sinova, majku i mlađu sestru.


Prema informacijama očevidaca, do nesreće je došlo kada je automobil iz suprotnog smera ušao u traku kojom se kretao Miloš, a on nije uspeo da izbegne direktni sudar.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Vozač putničkog automobila, koji je izazvao nesreću pokušavajući da pretekne drugo vozilo, navodno je bio pod uticajem alkohola. Ovaj tragični događaj ostavio je dva mala deteta bez oca, ostavljajući porodicu u dubokoj tuzi.


Miloš je bio poznat po svom nasmejanom licu, druželjubivosti i izuzetnoj vrednoći. Njegova kuma i komšinica ga opisuje kao divnu osobu koja je retko viđena. On je bio poznat po svojim mnogobrojnim kumstvima, budući da je venčavao parove i krstio decu. Pored toga, radio je u fabrici u Bačkoj Topoli i bavio se trgovinom automobila, ostavljajući iza sebe dubok trag u zajednici.

Foto: Društvene mreže


Telo nastradalog mladića upućeno je na obdukciju u Institut za sudsku medicinu u Novom Sadu, a sahrana će biti održana u nedelju (24.12.) u 15 časova na Gradskom groblju u Kuli. Ovaj dan će biti prilika za porodicu, prijatelje i zajednicu da se oproste od voljenog Miloša i pruže podršku njegovoj porodici u teškim trenucima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading