HTEO BRŽE DA DOĐE KUĆI, A NIKAD VIŠE NIJE PREŠAO PRAG SVOG DOMA! Očevici otkrili neobjavljene detalje nesreće kod Šapca: Kad je zavarničilo tu je bio KRAJ!

Autor: S.B.

Hronika

18.12.2023

12:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tragična saobraćajna nesreća kod Šapca.

HTEO BRŽE DA DOĐE KUĆI, A NIKAD VIŠE NIJE PREŠAO PRAG SVOG DOMA! Očevici otkrili neobjavljene detalje nesreće kod Šapca: Kad je zavarničilo tu je bio KRAJ!

Foto: ST/N.MANDIĆ, Shutterstock

Juče oko 18.45 sati, na mestu Tabanovići kod Šapca, dogodila se stravična saobraćajna nesreća u kojoj su poginula dva muškarca, dok su tri putnika zadobila povrede. Nesreća je izazvala značajnu materijalnu štetu, a očevidci su opisali jeziv prizor.

Prema rečima izvora iz istrage, nesreća se desila tokom preticanja autobusa kada se automobil "reno" direktno sudario sa "sitroenom". Vatrogasci su brzo reagovali i lokalizovali požar, nakon čega su morali da izvlače putnike iz smrskanih vozila.

- Sumnja se da je do nesreće došlo usled nepažnje vozača "renoa" koji je na tom delu puta počeo da pretiče autobus koji je bio ispred njega. U tom manevru očigledno nije uspeo dobro da proceni da li može bezbedno da pretekne autobus u kom su bili putnici - kažu.


Prema nezvaničnim informacijama, sumnja se da je do nesreće došlo usled nepažnje vozača "renoa" prilikom preticanja autobusa. Ovaj manevar izazvao je stravičan direktan sudar, nakon čega su automobili planuli.

Delovi automobila počeli su da lete svuda po kolovozu, a potom su sevnule varnice i došlo je do velikog požara. Autobus je tom prilikom takođe, zahvaćen požarom, ali pričinjena mu je samo materijalna šteta - navodi se.


Povređeni su odmah prebačeni u lokalnu šabačku bolnicu, gde su im pružene medicinske usluge. Nažalost, vozači oba automobila su na licu mesta preminuli, dok je suvozač "sitroena" zadobio teške telesne povrede. Ostala dva putnika prošla su sa lakšim povredama.

Očevidci su opisali jezivu scenu koju su zatekli na mestu nesreće. Jedan od svedoka opisao je brzu vožnju "renoa" i naglasio da je taj deo puta često mesto za preticanje. Nakon udesa, deonica puta je bila zatvorena, a ljudi su bili u šoku zbog onoga što su videli.

Istraga je u toku i trebalo bi da pruži sve detalje ove tragične saobraćajne nesreće. Nadležne službe će utvrditi sve okolnosti koje su dovele do ove nesreće sa smrtnim ishodom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading