OVO JE MLADIĆ (33) KOJI JE POGINUO KOD KULE: "Bio je divan momak, uvek nasmejan i veseo"

Autor:

Hronika

22.12.2023

18:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miloš M. iza sebe je ostavio dvoje male dece i ženu.

OVO JE MLADIĆ (33) KOJI JE POGINUO KOD KULE: "Bio je divan momak, uvek nasmejan i veseo"

Foto: Društvene mreže

Miloš M. (33) poginuo je danas u popodnevnim časovima u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na putu između Kule i Ruskog Krstura. 

Do stravičnog sudara je došlo između teretnog vozila i putničkog automobila, a kako nezvanično saznaje Republika, muškarac koji je izazvao udes, bio je pod dejstvom alkohola.  Osumnjičeni je navodno pokušao da pretekne drugo vozilo i tada je došlo do direktnog sudara. Nažalost, nesrećni Miloš nastradao je na licu mesta.

Kako se vidi na fotografiji koja je objavljena na instagram strani 192.rs jedno vozilo je potpuno smrskano, dok je drugi automobil sleteo s puta.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Nastradali mladić je iza sebe ostavio dvoje male dece i ženu.

- Bio je divan momak, uvek nasmejan i veseo. Radio je kao konobar, starao se o svojoj porodici. Niko jednu lošu reč nema za njega da kaže. Nažalost, koliko sam čuo, nastradao je zbog tuđe nepažnje. Tuga - naveo je Milošev poznanik za Republiku.

Republika

Foto: Društvene mreže

 

Kako dodaje, njegov otac je isto tako umro mlad:

- Miloš i njegova rođena sestra su kao mali ostali bez oca. Nažalost, on je umro od teške bolesti sa kojom se dugo borio.

Podsetimo, Asmir Čolović (34) iz Sjenice preminuo je usled zadobijenih povreda koje je zadobio u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila pre mesec dana, kada je kolima sleteo s puta i zakucao se u trafo stanicu kod groblja u Sjenici.

Naime, mladić je vozeći "reno megan" izgubio kontrolu i sleteo s magistralnog puta.

- Asmir je u trenutku nesreće bio sam u kolima i verovatno usled neprilagođene brzine sleteo je s puta. Nije uspeo da se zaustavi, već je to uradio tek nakon što se zakucao u trafo stanicu - rekao je tada sagovornik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading