PLJUJU VLAST DA OPSTRUIRA SUĐENJE, A TO ČINE OPTUŽENI: Inspektori Isakov i Vešović jedan za drugim "imaju temperaturu", pretres se pomera za februar!

Autor:

Hronika

22.12.2023

10:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naredno ročište zakazano je za 01.02.2023.

PLJUJU  VLAST DA OPSTRUIRA SUĐENJE, A TO ČINE OPTUŽENI: Inspektori Isakov i Vešović jedan za drugim "imaju temperaturu", pretres se pomera za februar!

Foto: Printscreen/https://www.youtube.com/@DnevnikNovaS

Suđenje policajcima iz Četvrtog odeljenja beogradske policije, Milanu Isakovu, Milošu Kneževiću i Milošu Vešoviću, koje je bilo zakazano za danas pred Višim sudom u Beogradu, odloženo je. Ovi službenici MUP-a su optuženi za zloupotrebu službenog položaja inspektora s ciljem lične koristi, kao i za fizičko zlostavljanje dvojice mladića.

Razlog za odgađanje današnjeg ročišta je navodno visoka temperatura koju ima inspektor Isakov. Ovo nije prvi put da je suđenje odloženo, prethodno ročište je takođe odloženo zbog bolesti optuženog Vešovića, koji je imao isti zdravsveni problem kao Isakov. Naredno ročište zakazano je za 01.02.2023.

Podsetimo, preme optužnici, inspektori sz u septembru prošle godine koristili službeno vozilo kako bi se sastali s dvojicom mladića u Višnjičkoj ulici u Beogradu, sa namerom da naplate navodni dug policajca Isakova za iznajmljivanje nargila.

Opozicioni mediji prethodnih dana pisali su se da ročište zbog umešanosti vlasti odlaže, ali je jasno ko to sad radi. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading