DIJANA HRKALOVIĆ DANAS PRED SUDOM: Bivša državna sekretarka osumnjičena za trgovinu uticajem!

Autor:

Hronika

21.12.2023

09:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na prethodnom ročištu koje je odloženo, sudsko veće je navelo da su od tri svedoka koja su bila planirana za taj termin odazvala dva.

DIJANA HRKALOVIĆ DANAS PRED SUDOM: Bivša državna sekretarka osumnjičena za trgovinu uticajem!

Foto: ST/V.Lukić

Dijana Hrkalović

Pred Specijalnim sudom u Beogradu za danas je zakazano suđenje bivšoj državnoj sekretarki u MUP-u Srbije Dijani Hrkalović, na kome bi trebalo da svedoče tri svedoka.

Naime, prošlo ročište koje je bilo u novembru je odloženo pošto se u sudu nije pojavio njen branilac, advokat Vladimir Đukanović.

On je kako smo tada izveštavali dan pre zakazanog suđenje poslao mejl na kome je naveo razlog zbog kog je sprečen da prisustvuje ročištu.

Osim Dijane Hrkalović, koja se tereti za trgovinu uticajem, za zloupotrebu položaja optuženi su nekadašnji načelnik Službe za specijalne istražne metode Dejan Milenković, kao i Milorad Šušnjić, nekadašnji načelnik Policijske uprave Novi Sad.

Na prethodnom ročištu koje je odloženo, sudsko veće je navelo da su od tri svedoka koja su bila planirana za taj termin odazvala dva.

Njima je tada saopšteno da dođu danas kako bi svedočili.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading