BIVŠI DIREKTOR PREDUZEĆA IZ IVANJICE I RANIJE ZLOSTAVLJAO MALOLETNICE: Prethodnih puta se izvukao - ovog puta nije izbegao krivičnu prijavu!

Autor:

Hronika

22.12.2023

10:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

F. J. se sumnjiči da je duži vremenski period seksualno zlostavljao devojčicu dok joj je držao privatne časove matematike.

BIVŠI DIREKTOR PREDUZEĆA IZ IVANJICE I RANIJE ZLOSTAVLJAO MALOLETNICE: Prethodnih puta se izvukao - ovog puta nije izbegao krivičnu prijavu!

Foto: Shuttestock

zlostavljanje deteta

Osnovno javno tužilaštvo u Čačku potvrdilo je da je Policijska stanica Ivanjica podnela krivičnu prijavu protiv F. J. (62) zbog sumnje da je izvršio nedozvoljene polne radnje na štetu maloletnice koja ima 14 godina. Tužilaštvo preduzima sve radnje iz svoje nadležnosti u okviru odgovarajućeg postupka propisanog zakonom, ali zbog osetljivosti postupka i obaveze zaštite ličnosti maloletne žrtve.

Prema nezvaničnim informacijama, F. J. se sumnjiči da je duži vremenski period seksualno zlostavljao devojčicu dok joj je držao privatne časove matematike. Takođe, navodi se da je ranije bilo sličnih prijava, ali da se od njih odustajalo. Ove informacije ukazuju na mogućnost da je osumnjičeni imao ranije susrete sa zakonom u vezi sa sličnim optužbama.

Građani Ivanjice su izrazili šok i zabrinutost povodom optužbi, ističući važnost adekvatne zaštite dece od potencijalnih zlostavljača. Ovakvi slučajevi ukazuju na potrebu za jačim mehanizmima zaštite dece i adekvatnim postupanjem nadležnih institucija u takvim situacijama.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading