"SVUKAO PANTALONE PRED ĆERKOM NASRED RESTORANA U ŽARKOVU, A ONDA SAM OSTALA U ŠOKU!" Ovo su detalji užasa - žena odmah pozvala policiju i prijavila manijaka!

Autor: T.V.

Hronika

15.12.2023

10:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

D.M. danas će biti saslušan u Drugom osnovnom javnom tužilaštvu.

"SVUKAO PANTALONE PRED ĆERKOM NASRED RESTORANA U ŽARKOVU, A ONDA SAM OSTALA U ŠOKU!" Ovo su detalji užasa - žena odmah pozvala policiju i prijavila manijaka!

Foto: ST/Dragan Kadić, Shutterstock

Policija izvršila hapšenje

Beogradska policija, u sredu je, uhapsila D.M. (43) iz Smedereva zbog polnog uznemiravanja u restoranu brze hrane u Žarkovu.

Kako se saznaje, policiju na Čukarici pozvala je žena koja je rekla da sedi u restoranu sa detetom i da se dogodila neprijatna scena.

- Čovek koji je sedeo prekoputa njih je skinuo pantalone, izvadio polni organ i usmerio ka njima. Nije im prilazio, ali su se jako potresle. Policija je ubrzo identifikovala manijaka koji je i uhapšen - kaže sagovornik blizak slučaju za Telegraf.

Nezvanično, D.M. danas će biti saslušan u Drugom osnovnom javnom tužilaštvu.

Podsećamo i na slučaj od pre nekoliko dana. 

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je naložilo policijskim službenicima PS Novi Beograd da podnesu krivičnu prijavu protiv Z.M. (44) zbog  polnog uznemiravanja.

On se sumnjiči da je danas u gradskom autobusu broj 17, kod „Fontane“ na Novom Beogradu polno uznemirio maloletnog oštećenog (17), nakon čega je oštećeni izašao iz autobusa i krenuo ka policijskoj stanici, a osumnjičeni ga je pratio.

Imajući u vidu da postoje indicije da se radi o psihički obolelom licu, isti je prevezen u Specijalnu psihijatrijsku bolnicu „Laza Lazarević“.

U novembru je i jedna studentkinja objavila priču o neprijatnoj situaciji koju je doživela u javnom prevotu.

- Kao što svi znamo u 16h je takozvani špic i u skladu sa tim su i velike gužve u prevozima. U pomenutom autobusu pored mene je bio čovek koji ima, po mojoj slobodnoj proceni, 40 godina. Kao što sam rekla, znam da je gužva, ali je on to koristio u svoju korist pribijavši se uz mene i grubo rečeno trljajući svoj pojas o mene. Kada je autobus stao na stanicu pomerila sam se i odaljila, a on mi se opet približio pokušavajući da uspostavi komunikaciju sa mnom iako sam vidno mlađa, uzgred i uplašena, zatim sam na sledećoj stanici uspela da pređem u drugi kraj autobusa - napisala je ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading