PROVLAČI SE KROZ ZGRADE I VREBA DEVOJKE I ŽENE! Evo gde ordinira beogradski manijak: Pre nekoliko dana pretukao jednu osobu?

Autor:

Vesti

22.11.2023

15:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navodi se da je ovaj čovek već prijavljen policiji zbog toga što je pretukao ženu.

PROVLAČI SE KROZ ZGRADE I VREBA DEVOJKE I ŽENE! Evo gde ordinira beogradski manijak: Pre nekoliko dana pretukao jednu osobu?

Foto: SHUTTERSTOCK, Printscreen/serbialive/instagram

U poslednje vreme na ulicama Beograda se pojavljuje sve više manijaka koji vrebaju osobe ženskog pola.

Na društvenoj mreži Instagram, na stranici "serbialive_beograd", osvanulo je upozorenje devojkama, devojčicama i ženama na čoveka koji vreba i zlostavlja na više lokacija u Beogradu.

Korisnica Instagrama apleuje da se pripadnice lepšeg pola čuvaju u Žarkovu, na Ceraku i na Vidikovcu. 

Navodi se da je ovaj čovek već prijavljen policiji zbog toga što je pretukao ženu.

Foto: Printscreen/serbialive/instagram

Izjava korisnice instagrama

 

- Dobro veče. Dobila sam informaciju od drugarice, obe živimo u Žarkovu, da ordinira manijak po Žarkovu, Ceraku, Vidikovcu. Pre par večeri je pratio njenu mamu dok je šetala psa, zastao je kad i ona, ali sreća pa je naišla na komšiju i on je pobegao. Pretukao je pre par dana ženu u Trgovačkoj, koja živi u blizini, slučaj prijavljen policiji ali je i dalje slobodan. Uglavnom ja to neko ovo vreme, kažu provlači se kroz zgrade i vreba devojke, devojčice, žene... Molim vas da objavite, da što više ljudi vidi, i da policija počne da obavlja svoje dužnost  - navodi korisnica Instagrama.

Ovo nije prvi slučaj da se Beograđani žale na to da manijaci opsedaju devojčice.

Podsetimo, na društvenim mrežama je objavljeno upozorenje da se na Karaburmi nalazi manijak koji već duže vreme prati žene i maloletne devojčice.

Muškarac, koji je neki dan snimljen kako juri dve devojčice po hodniku jedne zgrade na Karaburmi, više puta je prijavljivan policiji, a nadležni, kako je saopšteno medijima, preduzeli su sve što je u njihovoj moći.

Građani su objasnili da se ovaj muškarac često pojavljuje na Mirijevskom bulevaru i da šeta po njihovim zgradama, što je izazvalo strah među stanovnicima Karaburme. Policija je intervenisala više puta, a slučaj je preuzelo Prvo osnovno javno tužilaštvo koje sprovodi istragu.

Jedan izvor je beogradske medije otkrio da se radi o mentalno oboleloj osobi, ali nije poznato koja ustanova je preuzela njegov slučaj.

Navodi se da ovaj muškarac stoji i čeka žrtve po zgradama, a da je čak viđen i u školskom dvorištu gde vrši perverzne radnje. Iako do sada nije došlo do konkretnog napada, deca su već pretrpela traume.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading