ZLOSTAVLJAO DEVOJČICU DOK JOJ JE DRŽAO ČASOVE MATEMATIKE: Bivši direktor preduzeća osumljičen za vršenje neprikladnih radnji

Autor:

Hronika

18.12.2023

15:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Protiv njega je podneta krivična prijava i Osnovno javno tužilaštvo u Čačku je naložilo istragu.

ZLOSTAVLJAO DEVOJČICU DOK JOJ JE DRŽAO ČASOVE MATEMATIKE: Bivši direktor preduzeća osumljičen za vršenje neprikladnih radnji

Foto: Shutterstock

Nasilje

Bivši direktor jednog preduzeća u Ivanjici, Filip J. (62) osumnjičen je da je duži vremenski period vršio nedozvoljene polne radnje nad maloletnicom (14), prenosi Blic.

Prema nezvaničim informacijama, sumnja se da je on devojčicu seksualno zlostavljao dok joj je držao časove matematike.

Protiv njega je podneta krivična prijava i Osnovno javno tužilaštvo u Čačku je naložilo istragu.

- Njegova supruga radi u Centru za socijalni rad u Ivanjici, isto kao i devojčicina majka. Zbog toga je ona verovatno ćerku poslala kod njega da joj drži časove matematike - kaže izvor Blica.

Prema nezvaničnim saznanjima medija, i ranije je imao sličnih prijava, ali su, kako se sumnja, roditelji žrtva odustajali od prijava. Za prvi slučaj se, kako navode mediji, pročulo pre 20 godina.

- Prvi slučaj se pročuo pre 20 godina, ali se nije išlo dalje - tvrdi izvor "Blica".

Da podsetimo na još jedan incident iz Ivanjice: 

U Višem sudu u Čačku održano je ročište za slučaj iz 2020. godine, kada je dečak, koji sada ima 16 godina, napastvovao svoju strinu B.K. Naime, žena je ispričala da ju je napastvovao 20. juna pomenute godine, kao i da je pored nje, napastvovao i ovce.

Ona je slučaj prijavila nadležnima, ali je tužila i oca dečaka, kao i Centar za socijalni radu u Ivanjici jer nisu reagovali adekvatno, niti zbrinuli maloletnog nasilnika, koji ima psihičke probleme i smetnje u razvoju.

Za pretrpljene duševne bolove i povredu ugleda i časti žena od devera i od Centra za socijalni rad traži odštetu u iznosu od 4,75 miliona dinara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading