UŽAS U ŠKOLI! Učenica prijavila nastavnika fizičkog za bludne radnje

Autor: T.V.

Hronika

15.12.2023

15:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Direktor Osnovne škole "Stari Ilijaš potvrdio je da je podnesena prijava protiv nastavnika fizičkog vaspitanja u toj obrazovnoj ustanovi.

UŽAS U ŠKOLI! Učenica prijavila nastavnika fizičkog za bludne radnje

Foto: shutterstock

Sarajevski Opštinski sud je prvostepeno osudio nastavnika, čiji su inicijali N.B., na četiri godine zatvora zbog bludnih radnji nad maloletnom učenicom, saopšteno je iz Tužilaštva Kantona Sarajevo.

Nakon izricanja presude, sud je produžio pritvor optuženom.

U decembru prošle godine direktor Osnovne škole "Stari Ilijaš", Adem Alić, potvrdio je da je podnesena prijava protiv nastavnika fizičkog vaspitanja u toj obrazovnoj ustanovi.

Učenica je prijavila nastavnika za bludne radnje, nakon čega je škola postupila po protokolu i u saradnji sa roditeljima slučaj prijavila policiji.

Ova presuda predstavlja važan korak u zaštiti maloljetnih učenika od zlostavljanja i ukazuje na ozbiljan pristup pravosudnih organa u suočavanju sa ovakvim slučajevima. Produženje pritvora dodatno pokazuje zabrinutost suda za očuvanje bezbednosti dok traje dalja istraga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading