SNEGA IMA NA PUTEVIMA KOD IVANJICE I NOVOG PAZARA! Biće i poledice- vozači, oprez!

Autor:

Vesti

06.12.2023

08:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na državnom putu prvog reda B-21, na deonici Divljaka - Ivanjica - Javor, kolovoz je vlažan, a snega ima do 5 centimetara, saopštilo je jutros Javno preduzeće "Putevi Srbije".

SNEGA IMA NA PUTEVIMA KOD IVANJICE I NOVOG PAZARA! Biće i poledice- vozači, oprez!

Foto: RINA

Na teritoriji Ivanjice i Novog Pazara, na putnim pravcima trećeg prioriteta održavanja, kolovozi su vlažni u nižim predelima, a snega ima mestimično u raskvašenom stanju do 5 cm, zbog čega se preporučuje oprezna vožnja.

Zbog najavljenih niskih temperatura u jutarnjim i večernjim satima postoji mogućnost pojave mestimične poledice, a pogotovo na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina, klisura kao i na putnim objektima.

Postoji mogućnost pojave magle na putevima, a pogotovo na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina, klisura kao i na putnim objektima preko reka.

Na teritoriji Zaječara učestali su sitni odroni duž nestabilnih kamenih kosina u klisurama. Najviše ih ima na Đerdapskoj magistrali, gde se savetuje oprezna vožnja i pridržavanje saobraćajne signalizacije koja obaveštava o odronima.

Zabrane za šlepere i kamione sa prikolicom su na snazi na sledećim putnim pravcima: II A-197 Kumanica - Preko Brdo - Duga Poljana, i II A-198   Odvraćenica - Preko Brdo.

Prilazi zimskim turističkim centrima su prohodni.

JP "Putevi Srbije" savetuje vozačima da bez zimske opreme i lanaca ne kreću na put, a ukoliko se odluče na putovanje, treba da voze zaista oprezno i pažljivo.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading