NA DANAŠNJI DAN NAPUSTIO NAS JE DŽEJ: Tri godine bez legendarnog pevača!

Autor:

Zabava

06.12.2023

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Imao je veliku želju, koja je ispunjena nakon njegove smrti!

NA DANAŠNJI DAN NAPUSTIO NAS JE DŽEJ: Tri godine bez legendarnog pevača!

Foto: printscreen/youtube

Džej Ramadanovski

Pre tačno tri godine, tačnije 6. decembra 2020. godine, dogodila se jedna od najtužnijih vesti na estradnom nebu - legendarni Džej Ramadanovski nas je napustio. Ova vest je odjeknula svuda u medijima, ostavljajući mnoge u šoku i tuzi. Džej je ostavio neizbrisiv trag kako svojim muzičkim ostvarenjima, tako i svojom harizmom i energijom koju je širio.

Džej Ramadanovski, poznat po svojim svevremenskim hitovima poput "Nedelje", "Sunce ljubavi" i "Gde ću sad moja ružo", ostavio je neizbrisiv pečat na domaćoj estradi. Malo ko zna da su Džeja otkrili čuvena hitmejkerka Marina Tucaković i njen suprug Aleksandar Futa Radulović, koji su mu pomogli da stvori brojne hitove.

Pored muzičkog nasleđa, Džej je bio poznat po svom humanitarnom radu i velikom srcu. Često je pružao pomoć svojim sugrađanima, a posebno je bio vezan za svoj Dorćol, gde je proveo ceo svoj život. Tamo mu je čak posvećen i mural. Imao je jednu najveću ljubav u svom životu - svoju zakonitu ženu Nadu, sa kojom je dobio dve ćerke, Mariju i Anu.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Džej

U svojim poslednjim intervjuima, Džej je govorio o svom zdravstvenom stanju, koje je bilo narušeno zbog operacije srca. Nakon smrti, mnogi su ga se sećali i oplakivali, a čak su snimljene i pesme posvećene njemu, a najavljen je i film "Nedelja", koji nosi naziv po jednom od njegovih najvećih hitova.

Legendarni Džej Ramadanovski sahranjen je na Novom groblju u Beogradu, a na večni počinak ispratila su ga porodica, prijatelji i veliki broj kolega.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading