STRAVIČNI SNIMCI POŽARA, PLAMEN GUTA SVE PRED SOBOM! Vatra na Autokomandi zahvatila i zgradu! (VIDEO)

Autor:

Hronika

20.12.2023

18:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na Autokomandi se zapalio auto servis, a požar se proširio na zgradu pored.

STRAVIČNI SNIMCI POŽARA, PLAMEN GUTA SVE PRED SOBOM! Vatra na Autokomandi zahvatila i zgradu! (VIDEO)

Foto: printskrin/instagram/192_rs

Veliki požar izbio je večeras u Bokeljskoj ulici u Beogradu, na Autokomandi, a kako se navodi, zapalio se objekat pored auto servisa.

Požar se proširio i na zgradu pored, a 10 vatrogasnih vozila i ekipa Hitne pomoći su na terenu.

Za sada nema informacija o tome kako je došlo do požara, kao ni da li ima povređenih.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Podsetimo, na mestu nekadašnjeg Instituta za preradu žita u Kragujevcu danas je izbio veliki požar koji je zahvatio velike rolo bale sena smeštene na tom području.

Vatrogasci su odmah reagovali i stigli su na lice mesta sa nekoliko specijalnih vozila kako bi ugasili požar i sprečili dalje širenje vatre.

Njihova brza reakcija i angažovanje više vatrogasnih ekipa moglo bi da bude ključno u sprečavanju daljeg širenja požara i zaštiti okolnog prostora.

Pored vatrogasnih ekipa, na terenu su se našla i specijalna vozila koja su opremljena za gašenje požara većih razmera. Ova vozila će omogućiti efikasnije dejstvo na požar i pomoći će da se situacija stavi pod kontrolu.

Hitna intervencija vatrogasaca i njihova koordinacija sa ostalim službama od izuzetne je važnosti kako bi se sprečile eventualne posledice ovog požara. Važno je da se požar što pre stavi pod kontrolu kako bi se minimalizovala šteta i osigurala bezbednost okolnog prostora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading