IMAO JE PRETEŽAK ŽIVOT, KAD SE IZBORIO ZA LJUBAV SVOG ŽIVOTA ZLA KOB JE DOŠLA PO SVOJE: Otac poginule trudnice i drugarica njenog muža slomljeni od tuge

Autor:

Hronika

18.12.2023

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otac poginule trudnice smatra da je umor doveo do tragedije u kojoj je izgubio ćerku i zeta.

IMAO JE PRETEŽAK ŽIVOT, KAD SE IZBORIO ZA LJUBAV SVOG ŽIVOTA  ZLA KOB JE DOŠLA PO SVOJE: Otac poginule trudnice i drugarica njenog muža slomljeni od tuge

Foto: Privatna arhiva

Žika Ramanović, otac Andree Romanović (17) trudnice koja je pre šest dana poginula sa nevenčanim suprugom Svetom Strajinovićem Srejom(19)  kada je kolima sleteo sa puta, kaže da se on i njegova supruga teško nosi sa bolom i da na momente veruje da će im srce pući.

 - Teško je čitavoj porodici, ali roditeljima koji izgube decu je sigurno najteže. To je bol koja se večno nosi i jaka je toliko da srce puca - rekao je Žika.  

Foto: Privatna arhiva

Žika Romanović izgubio je u nesreći trudnu ćerku i zeta

Dvoje mladih su poginuli u negotinskom selu Kobišnica gde su i živeli i gde su se zavoleli vrlo mladi. Išli su sa večere od njenih koji su slavili slavu te noći u kući u Bukovču, a  krenuli su kada je Sveta rekao da oseća neopisiv umor. Svetina drugarica Mihaela Jenić neutešna je što je ostala bez druga koji joj je bio kao brat. Ona o njemu govori najlepšim rečima.

- Sveta se ceo život borio za bolje sutra. On je radio za dnevnicu šta god da je trebalo. Nije se libio posla samo da zaradi za pristojan život. Pomagao je drugima. Bavio se limarijom i mehanikom, a sekao je i drva po selu takođe za dnevnicu. Ako neko ne bi imao pare da mu plati on bi svesrdno pomogao. Tuga velika da takav dečko strada. On je moj drug, a bio mi je kao brat - rekla je plačući Mihaela.  

I otac poginule devojke i drugarica poginulog mladića otkrivaju da okruženje nije bilo za vezu Andree sa Srejom jer su smatrali da treba da nađe bolju priliku i imućnijeg mladića sa sigurnim zanimanjem. 

Republika

Foto: Privatna arhiva

Mihaela Jenić opisala je ljubav poginulih kao filmsku

Mihaela kaže da je to bila ljubav kao iz bajke, vanvremenska i da su se borili za nju. Andrein otac priznaje da je i on odgovarao ćerku od te ljubavi. Međutim, njena osećanja su bila nesalomiva i jača od svega. Sada će kaže večno biti tužan što nije dočekao unuku od ćerke koja je trebalo da se rodi za dva meseca. 

Zaljubila se nenormalno u njega. Napustila je školu u drugom srednje i radila je kao konobarica. Sada nije radila. Živeli su zajedno i voleli se mnogo i eto u smrt otišli zajedno. Možda je trebalo da ih ostavimo kod nas jer je rekao da je umoran - kaže Žika sležući ramenima. 

Mihaela kaže da neko u životu nikada ne doživi ljubav kakvu je imao ovaj par. 

- Bili su nerazdvojni. Andrea je bila fina i vaspitana devojka. Radovali su se bebi neopisivo. Imali su zajedničke prijatelje i bili par kao iz španskih serija. Imali su filmsku ljubav, a uspone i padove su zajedno prolazili. Uvek su se radovali jedno drugom. Nadam se da su sada njihove duše zajedno na onom svetu - istakla je Mihaela.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading