KO JE FATALNA ŽENA MOĆNIKA SA KOJOM JE BIO UHAPŠENI KUM VOĐE ŠKALJARACA! Kada je Samardžija priveden i ONA je bila TU na Jahorini - živela sa beguncem na visokoj nozi! (FOTO)

Autor:

Hronika

13.12.2023

11:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hapšenje Tijane Tegeltija i Mladena Samardžije (33), jednog od najtraženijih begunaca u Evropskoj uniji, izazvalo je veliku pažnju javnosti.

KO JE FATALNA ŽENA MOĆNIKA SA KOJOM JE BIO UHAPŠENI KUM VOĐE ŠKALJARACA! Kada je Samardžija priveden i ONA je bila TU na Jahorini - živela sa beguncem na visokoj nozi! (FOTO)

Foto: europol, Instagram

Mladen Samardžija uhapšen na Jahorini

Hapšenje najtraženijeg begunca, Mladena Samardžije, na Jahorini, našlo se u centru priči upravo zbof njegove devojke, koja je takođe privedena u akciji "Tokio" kada su je specijalci policije zatekli u apartmanu koji je u jednom hotelu iznajmio Mladen Samardžija. 

Fatalna žena kojoj su lisice stavljene na ruke kad i njenom sadašnjemdečku je bivša supruga nekadašnjeg predsednika Visokog sudskog i tužilačkog saveta BiH Milana Tegeltije.

Hapšenje Tijane Tegeltija i Mladena Samardžije (33), jednog od najtraženijih begunaca u Evropskoj uniji, izazvalo je veliku pažnju javnosti.

Tijana Tegeltija, po devojačkom prezimenu Zmijanjac, postala je poznata na društvenim mrežama gde se često hvalila luksuznim životnim stilom i putovanjima na egzotične destinacije.

Republika

Foto: Instagram/tikitile

 

Prema izveštajima medija u Republici Srpskoj, tokom braka sa nekadašnjim predsednikom Visokog sudstva i tužilačkog saveta Bosne i Hercegovine, Tijana se često pojavljivala u javnosti sa luksuznim detaljima svog života.

Nakon završetka braka i početka veze sa Mladenom Samardžijom, nastavila je da deli fotografije sa putovanja na egzotične destinacije, kao i fotografije na kojima je odevena skupocenim svarima, hvalila se luskuzom pozirajući ispred najpoznatijih brendova.

Podsetimo, policija je izvršila pretres vozila u kojem se kretao, prilikom čega je pronađena značajna količina novca, mobilni telefoni, pištolji, municija, evidencije o prodaji narkotika, skupoceni ručni satovi i supstancija koja asocira na opojnu drogu hašiš.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading