"PAO" ŠKALJARAC - NAJTRAŽENIJI BEGUNAC SA POTERNICE! Odrađivao "posao", a sve vreme bio pod TAJNIM NADZOROM - filmska akcija hapšenja! (FOTO)

Autor: T.V.

Hronika

11.12.2023

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Samardžija je važio za dobavljača heroina koji je, u avgustu 2020. godine, bio pod merama tajnog nadzora tamošnje policije.

"PAO" ŠKALJARAC - NAJTRAŽENIJI BEGUNAC SA POTERNICE! Odrađivao "posao", a sve vreme bio pod TAJNIM NADZOROM - filmska akcija hapšenja! (FOTO)

Foto: MUP SLOVENIJA/Privatna arhiva

U današnjoj akciji Uprave za organizovani i teški kriminalitet MUP-a Republike Srpske, uhapšen je jedan od trenutno najtraženijih begunaca sa poternice INTERPOL-a, Mladen Samardžija (33).

Kako je potvrđeno BORBI iz MUP-a Republike Srpske, Samardžija je uhapšen na Jahorini.

On se potraživao zbog sumnje da je umešan u trgovinu narkoticima, izbegavanja dolaska na sud, a za njim je raspisana poternica za međunarodnu trgovinu narkoticima.

Do sada se nalazio na listi 50 najtraženiji begunaca EU.

Republika

Foto: MUP SLOVENIJA

 

Samardžija je, prema pisanju slovenačkih medija, važio za dobavljača heroina koji je, u avgustu 2020. godine, bio pod merama tajnog nadzora tamošnje policije.

Naime, tajni agenti slovenačkih bezbednosnih službi su od njega, kao kurira, kupovali heroin, pa su na kesicama otkriveni i otisci njegovih prstiju…

Prošle godine je takođe uhapšen na Palama. Tada mu je u vozilu pronađen keš i četiri mobilna telefona koja su, zajedno sa automobilom koji je koristio, privremeno oduzeti.

Na slobodu je pušten jer ga od izručenja Sloveniji, koja ga potražuje duže od godinu dana, štiti dvojno državljanstvo.

Podsećamo, Samardžija se u medijima pominjao i kao kum vođe „Škaljarskog klana„ pokojnog Jovana Vukotića, koji je ubijen u Turskoj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading