ŠOKANTNO! VLASNIK FABRIKE NAMEŠTAJA PUCAO NA OCA I SINA U VRANJU: Svedoci otkrivaju uznemirujuće detalje! (FOTO)

Autor:

Hronika

03.12.2023

20:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema nezvaničnim saznanjima, pretučeni muškarac je upravo M. M., koji je navodno i pucao

ŠOKANTNO! VLASNIK FABRIKE NAMEŠTAJA PUCAO NA OCA I SINA U VRANJU: Svedoci otkrivaju uznemirujuće detalje! (FOTO)

Foto: Ilustracija: Shutterstock

Jutros se u Vranju dogodila pucnjava u ulici Kraljevića Marka, koja je rezultirala ranjavanjem oca i sina. Prema saznanjima "Novosti", vatru je otvorio M. M. (38), vlasnik fabrike nameštaja. Iako su okolnosti ovog događaja još pod istragom, stanovnici ove ulice opisuju scenu kao nešto iz krimi filmova, sa tučom, pucnjavom iz automobila i galamom.

Ranjavanje i povrede

U Zdravstvenom centru potvrđeno je da je jedan muškarac pretučen, dok su dvojica zadobila prostrelne rane u predelu natkolenice, a jedan mladić je samo okrznut metkom u predelu slepoočnice. Prema nezvaničnim saznanjima, pretučeni muškarac je upravo M. M., koji je navodno i pucao. Motivi ovog incidenta još uvek nisu poznati.

Republika

Foto: printskrin/instagram/192_rs

 

Reakcije stanovnika

Stanovnici ulice Kraljevića Marka iznenađeni su ovakvim događajem, ističući da se ovako nešto ne pamti u njihovom kraju. Scena pucnjave i tuče izazvala je uznemirenost među lokalnim stanovništvom, koje je šokirano ovim događajem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading