NAKON SUKOBA U KAFANI SUSREO SE SA SINOVIMA I ZAPUCAO NA SUGRAĐANINA: Pokušao da pobegne sa lica mesta i udario u drugi automobil!

Autor:

Hronika

03.12.2023

13:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Obavljen uvidjaj od strane Višeg javnog tužilaštva u Vranju,na licu mesta pronađeno 8 čaura i jedan metak kal.9 mm, pronađen I poštolj sa 6 metaka u njemu.

NAKON SUKOBA U KAFANI SUSREO SE SA SINOVIMA I ZAPUCAO NA SUGRAĐANINA: Pokušao da pobegne sa lica mesta i udario u drugi automobil!

Foto: shutterstock

Policija

Više javno tužilaštvo u Vranju odredilo zadržavanje M.M (1985) iz Vranja zbog krivičnog dela teško ubistvo u pokušaju iz čl 114.st.1.tac.11.u vezi čl 30.Kz i krivično dela nedovoljena proizvodnja, drzanje, nosenje oruzja i eksplozivnih materija iz čl.348.st4.u vezi st.1.KZ.

Na osnovu do sada prikupljenih obaveštenja proizilazi da se osumnjičeni sinoć u jednoj od kafana u Vranju iz za sada nepoznatog razloga najpre verbalnog a potom i fizički sukobio sa K. I. iz Vranja nakon čega je je K.I. otišao iz kafane susreo se sa svojim sinovima i sa njegovim rođenim bratom K. M. i svi vozilom marke "Pasat" krenuli ka centru grada gde su oko 05,00 sati u ul.Marka Kraljevića zaustavili vozilo "Rendž rover" kojim je upravljao osumnjičeni a sa njim u vozilu bilo još jedno NN lice.

Po izjavi I. K. osumnjičeni je odmah po izlasku iz vozila iz pištolja "CZ" kojeg je neovlašćeno nosio počeo da puca ka njima te nega pogodio u natkolenicu leve noge, K. V. se zrno zaustavilo ispod kože leve obrve dok je K. M. takođe pogođen jednim metkom u predelu prepona.Osumnjičeni je ispalio 8 metaka a dok je pucao, NN lice iz njegovog vozila je nepoznatim metalnim predmetom udaralo oštećene.

Nakon toga osumnjičeni je sa tim licem ušao u svoje vozilo u nameri da pobegne ali je udario u jedno parkirano vozilo i tu se zaustavio kada mi je prisao K. I.,izvukao ga iz vozila I počeo da ga udara kada je naišla policija i sprečila dalji sukob.

Obavljen uvidjaj od strane Vjt u Vranju,na licu mesta pronađeno 8 čaura i jedan metak kal.9 mm, pronađen I poštolj sa 6 metaka u njemu.

Lekari su povrede oštećenog I.K., V.K i M. Kz kvalifikovale kao lake a prelom nosa i kontuzije glave koje je osumnjičenom naneo K. I. kao teške.Osumnjičeni je višestruki povratnik u vršenju krivičnih dela do sada osuđivan za krivično delo neovlascena proizvodnja i stavljanje u pormet opjnih droga čl.246.st.1.KZ, i krivicno delo nedozvoljens proizvodnja drzanje nosenje i promet oruzja i eksp materija čl.348.Kz.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading