OTVORIO PALJBU NA VRAČARU, PA POBEGAO GLAVOM BEZ OBZIRA! Nikola do skoro bio u BEKSTVU - sve vreme se krio u hotelu

Autor: T.V.

Hronika

27.11.2023

08:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na saslušanju u Višem tužilaštvu u Beogradu, Lakušić je tvrdio da je tog dana hitac iz pištolja ispalio u panici, jer se uplašio da će nepoznati mladići da ga ubiju.

OTVORIO PALJBU NA VRAČARU, PA POBEGAO GLAVOM BEZ OBZIRA! Nikola do skoro bio u BEKSTVU - sve vreme se krio u hotelu

Foto: printscreen

Crnogorska policija na terenu

U Tivtu je posle višegodišnjeg bekstva uhapšen Nikola Lakušić (45), iz Beograda, koji je optužen da je početkom avgusta 2016. na Vračaru ranio Srđana Mićića (36) i Teodoru P. (30).

Lakušić je optužen da je tada ranio Srđana Mićića (36) i Teodoru P. (30).

Lakušić je uhapšen u subotu uveče u jednom tivatskom hotelu nakon što je bila raspisana Interpolova poternica za njim. Priveden je sudiji za istragu Višeg suda u Podgorici, koji mu je odredio ekstradicioni pritvor.

Incident se dogodio u centru Beograda, u Ulici Koče Kapetana, gde je Lakušić ispalio nekoliko hitaca u Mićića i Teodoru P. pre nego što je pobegao. Mićić je zadobio povrede u leđima i nogama, dok je Teodora P. pogođena rikošetirajućim metkom.

Prema svedočenjima, do sukoba između Lakušića i Mićića došlo je nakon verbalnog sukoba, gde je Mićić koristio palicu, a Lakušić izvukao pištolj.

- N.L. (45) iz Republike Srbije je pokušao da se sakrije u unutrašnjosti ovog objekta, a nakon toga je pokušao i bekstvo iz istog, međutim, u tome je sprečen i u noći između 24. i 25. novembra oko 02.35 sati kontrolisan je od strane policijskih službenika NCB Interpol-a Podgorica i Odeljenja bezbednosti Tivat u blizini pomenutog hotela u tom gradu - piše u saopštenju Uprave policije Crne Gore.

Lakušić tvrdi da je ispalio hitac iz pištolja u panici, tvrdeći da se plašio za svoj život nakon što je primetio da ga nepoznati muškarci prate nekoliko dana pre incidenta.

Policija istražuje moguće motive sukoba, uključujući i lične nesuglasice između Lakušića i Mićića. Prema izvorima, Lakušić nije poznat po kriminalnim poslovima, ali su istražitelji razmatrali mogućnost da je sukob povezan s ljubavnim trouglom i eventualnim angažmanom kriminalnog klana iz Bosne i Hercegovine.

Osumnjičeni će biti izručen Srbiji radi dalje istrage i suđenja. 

Mada nije mogao da kaže šta je bio motiv da ga njemu potpuno nepoznati muškarci napadnu, policija je proveravala sumnje da se Lakušić našao na meti kriminalnog klana iz Bosne i Hercegovine, koji je unajmio ljubomorni muž izvesne žene s kojom se ovaj Beograđanin viđao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading