KOSTINE REČI SU JEZIVE! Poznato kako su dečaka ubicu slomili inspektori: Monstrum je dugo ćutao, a onda je REKAO OVO - evo šta to danas znači za njegovu majku Miljanu!

Autor:

Hronika

11.11.2023

11:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle mukotrpnog rada inspektora, Kosta Kecmanović je odlučio podeliti svoje mračne misli sa jednim od policajaca.

KOSTINE REČI SU JEZIVE! Poznato kako su dečaka ubicu slomili inspektori: Monstrum je dugo ćutao, a onda je REKAO OVO - evo šta to danas znači za njegovu majku Miljanu!

Foto: Tanjug/Ap, Facebook

Dečak-ubica, Kosta Kecmanović (13), koji je u Osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar” na Vračaru ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja, počinio je krvavi pir, a prema nezvaničnim izjavama izvorima bliskim istrazi, Kosta je planirao masakr kako bi naterao svoju majku, Miljanu Kecmanović, da pati.

Kecmanović je uhapšen 3. maja nakon počinjenog krvavog pira, a odmah po hapšenju, prebačen je na Kliniku za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu, dok su operativci policije pokušavali da dokuče motiv ovog užasnog zločina.

Iako je Kosta pokazivao potpunu bezosećajnost tokom saslušanja, iskusni istražitelji su istrajavali u pokušajima da otkriju ključne informacije. Posle mukotrpnog rada inspektora, Kosta Kecmanović je odlučio da podeli svoje mračne misli sa jednim od policajaca.

- To je bio mukotrpan posao. Naše kolege dosad nisu imale priliku da se sretnu s takvim slučajem, mada su se svega u karijeri nagledale. Trebalo je naći način da se približi monstrumu, da dopru do njega, ali se to ispostavilo kao pakleni zadatak - otkrio je još tada sagovornik našeg portala.

Republika

Foto: Privatna arhiva, Printscreen/YouTube, Instagram, twitter

 

Ono što je posebno šokiralo istražitelje jeste Kecmanovićeva ravnodušnost tokom ispovesti. 

- Odbijao je bio kakav razgovor i policajcima se obraćao s visine, s nekim prezirom. Govorio im je da on nema šta s njima da priča. Pitali su ga zašto je pobio drugove i čoveka s kojim je, naglasili su, imao korektan odnos, ali im je odgovarao da ga ostave na miru i da mu ne pada na pamet da im objašnjava. Bio je bahat i vidno nervozan, ali sasvim svestan da u tim godinama nije krivično odgovoran i da ne može u zatvor - otkrio je još tada izvor dobro upućen u dosadašnji tok istrage.

U slučaju je radila čitava ekipa inspektora, a onda je Kosta odlučio da se poveri jednom od policajaca.

- Zašto baš njemu, ne znamo, tek u jednom trenutku je rešio da priča bar ponešto. Rekao je da je ključni trenutak bio kada mu je došao čuvar Dragan Vlahović i da je tada odlučio da krene u masakr. Uprkos tome što je u ranac spakovao sve što mu je bilo potrebno za krvavi pir - pištolj i Molovotljeve koktele - bio je neodlučan. Razmišljao je da nazove majku i sve joj prizna, a onda se pojavio radnik obezbeđenja koji ga je upitao zašto kasni na čas i rekao da treba da požuri. Tada je pomislio da je provaljen, likvidirao je Vlahovića, a onda nastavio dalje da ubija. Tada ga je obuzeo strah - govorio je tada naš sagovornik.

Republika

Foto: Instagram, twitter

 

Dodatni šok usledio je kada je dečak izrazio žaljenje što ne može lično videti majku kako pati, otkrivši da je jedini razlog za svoje zločine bio da natera majku na patnju.

- Na sve to je dodao da mu je jedino žao što ne može da vidi majku kako pati. I da mu je žao što nije video to kad je saznala šta je uradio! Maltene je rekao zašto je sve to uradio - da bi patila njegova majka.

Nakon traumatičnog zločina koji je izvršio njen sin, majka 13-godišnjeg Koste Kecmanovića, dečaka-ubice iz Osnovne škole "Vladislav Ribnikar", ipak nije prestajala da brine o dvom prvencu.

Pokušava je na sve načine da mu obezbedi pravnu zaštitu. Pored toga, radila je sve kako bi ubrzala veštačenje koje se, kako ona kaže, veoma sporo obavlja.

Iako je neophodno da dečak ima nadzor non stop, prvobitna ideja majke Koste Kecmanovića je da ga smesti u bolnicu bez nadzora, pa je tako usledila i dalja njena namera u tome da sina posećuje svakodnevno i da mu donosi sve što poželi, kao i to da mu pruži rekreativne aktivnosti kao da je na odmoru.

Neverovatno je sa kojim je žarom, majka dečaka-ubice radila na tome da se izbori za svog sina, potpuno zanemarujući činjenicu zbog čega se Kosta nalazi u toj ustanovi, kao i to da je dečak-ubica opasan i po sebe i po okolinu.

Izvor Republike navodi da je majka mesecima pokušavala da dopre do svog sina, ali izgleda da je odustala od toga i to nakon poslednje posete. 

Nedefinisanu mržnju prema svetu koji ga okružuje Kosta je preneo na majku Miljanu Kecmanović.

Nezvanično saznajemo da je prilikom poslednjeg viđenja sa majkom imao nastup besa i da je u jednom trenutku rekao:

- Ako budem izašao odavde, prvo ću tebe da ubijem!

Miljana se sada suočava s teškom depresijom i osećajem krivice.

- Ona je u depresiji, muči je osećaj krivice. Jedina uteha joj je ćerka kojoj se potpuno posvetila. Kao da se povukla i iz razmišljanja o njegovoj zakonskoj odbrani i njegovoj daljoj sudbini - dodaje izvor.

Podsetimo, Kosta Kecmanović je 3. maja u 8.40 časova upao u OŠ "Vladislav Ribnikar" i sa vrata pucao na Dragana Vlahovića, čuvara ove obrazovno-vaspitne ustanove, koji je od  posledica ranjavanja preminuo. Dečak je zatim zapucao na tri devojčice koje su se zatekle u holu škole. I njih je ubio.

Svoj krvavi pohod je nastavio u kabinetu za istoriju gde je čas imalo njegovo odeljenje. U kabinetu je usmrtio šestoro drugara, a nastavnicu Tatjanu Stevanović i još petoro dece ranio.

Miljana Kecmanović je takođe pod istragom jer je njen DNK nađen na jednoj od čaura u kabinetu istorije u kojem je pucao Kosta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (9)

Loading
Tanja

11.11.2023 12:01

Najmlađeg masovnog ubicu na svetu majka i otac su vaspitavali.Najmladji masovni ubica na svetu ponaša se identično ko i majka mu,bez osećaja krivice,bahato,besramno.... Letos sa ćerkom krenula na more a ni 40 dana nije prošlo od kad nam njen najmladji masovni ubica na svetu streljao decu i čika Dragana. Sad renovira stan...i dalje besramno radi u prosveti. Oni su ga obučavali da puca,kuća puna oružja, oružje od kuće je doneo u školu. Sestra nosila nož u rancu u školi.. Zašto je majka najmlađeg masovnog ubice na svetu na slobodi?

Nada

11.11.2023 15:40

Tanja ti si bolesna žena.

Pp

11.11.2023 18:58

@Nada - Moguće da je ovo ona ranjena nastavnica istorije Tatjana.

Nada

11.11.2023 21:57

@Pp - Ma nemam pojma tko je samo žena treba pomoć.