BRAT JOVANA VUKOTIĆA OPTUŽEN ZA UBISTVO: Tereti se za likvidaciju Šćepana Roganovića!

Autor:

Hronika

26.11.2023

12:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Specijalno državno tužilaštvo je podiglo optužnicu protiv pripadnika "škaljarskog klana".

BRAT JOVANA VUKOTIĆA OPTUŽEN ZA UBISTVO: Tereti se za likvidaciju Šćepana Roganovića!

Foto: printscreen

Viši sud u Podgorici je potvrdio optužnicu protiv Igora Vukotića i drugih osumnjičenih zbog ubistva Šćepana Roganovića. Specijalno državno tužilaštvo je podiglo optužnicu protiv pripadnika "škaljarskog klana".

Optužnica obuhvata i odbeglog Igora Vukotića, brata Jovana Vukotića, vođe "škaljaraca" koji je ubijen u Istanbulu u septembru prethodne godine. Pored Vukotića, optužnica je usmerena i protiv Marka Radovića, Slavka Radulovića i Miloša Gvozdenovića.

Osumnjičeni Bajramović, koji je u bekstvu, označen je kao direktni izvršilac ubistva, a za njim je raspisana međunarodna poternica. Slično, i za Vujićem, koji se tereti kao organizator ove kriminalne grupe.

Šćepan Roganović ubijen je u Herceg Novom 13. februara 2020. godine. Motiv ubistva, kako su saopštili organi reda, bio je "bezobzirna osveta", a žrtva nije bila prepoznata kao bezbednosno značajna. Postupak pred Višim sudom u Podgorici u vezi s istim krivičnim delom već je u toku protiv drugih osumnjičenih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading