MUZIČAR ŽMUREĆI SLUŠAO SVEDOČENJE SVOJE DEVOJKE O SILOVANJU: Milena Radulović prkosno pred sudom gledala u oči Miku Aleksića

Autor:

Hronika

23.11.2023

18:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksićev branilac je kao i na prethodnim ročištima pitao da li mu je pomogla da joj skine veš, posto on misli da je nemoguće da joj ga sam Mika skine ako je ona sedela.

MUZIČAR ŽMUREĆI SLUŠAO SVEDOČENJE SVOJE DEVOJKE O SILOVANJU: Milena Radulović prkosno pred sudom gledala u oči Miku Aleksića

Foto: Branimir Brana Jovanovic

Milena sa porodicom i dečkom

Glumica Milena Radulović na pitanja pred Višim sudom u Bogradu na suđenju njenom učitelju glume Miroslavu Miki Aleksiću i danas je odgovarala na pitanja svih strana u postupku, čime je i završeno njeno višednevno svedočenje. 

Dok je branilac  Aleksića, optuženog za silovanja i seksualno zlostavljanje ukupno sedam maloletnih i tek punoletnih devojaka, pokušavao da ospori njene optužbe ispitivajući je detaljno i o stvarima koje prethodno opisivala do tančina, glumica je govorila na trenutke i u suzama.

Morala je da se pravda i što nije umakla silovatelju , pa čak kako je uspela da sedne na uski deo klavira gde je silovao, prema optužbi, odnosno kako nije spala.

- Gurao me je telom do klavira. Sela sam na deo gde su dirke, bila sam između njegovog tela i uzdignutog dela klavira i faktički nisam mogla da spadnem. Rukama mi je raširio noge i pošto sam bila u suknji samo mi je svukao donji veš - rekla je Milena.

Aleksićev branilac je kao i na prethodnim ročištima pitao da li mu je pomogla da joj skine veš, posto on misli da je nemoguće da joj ga sam Mika skine ako je ona sedela. Deo publike je poluglasno negodovao smatrajući pitanje skandaloznim, a postupanje advokata Jakovljevića kao mrcvarenje žrtve.

Međutim, glumica je vrlo samouvereno ovaj put odgovorila:

- Da mogao je sam, snažno je uhvatio oba kraja i svukao - rekla je prkosno.

Milena je gorko zaplakala dok je objašnjavala kako je za nju najmučnoji dogadjaj završen.

- Kada je shvatio da će uskoro doći deca na čas izvadio je svoj polni organ iz mene i krenuo ka toaletu  da se sredi, jer je imao i moju šminku na košulji . Ja sam bila u šoku, izgubljena ... - rekla je spuštene glave.

Dok je ovo govoriila Milenin momak Ognjen Janković iz grupe "Beogradski sindikat" žmureći je slušao.

Aleksić je danas pokušao da ubedi sud da ga je Milena optužila lažno jer joj je na grub način rekao da je užasno odigrala ulogu.

Milena je potvrdila da je Mika izvređao nakon prikazivanja filma "Balkanska međa" u Srbiji gde je imala ulogu.

- Izbegla sam susret sa njima, a Mika je uzeo Biljani telefon i rekao mi da sam starleta, da treba da vratim Biljani indeks i da sam sramota za studio - ispričala je Milena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading