JAKA DETONACIJA U GLUVO DOBA NOĆI! Prve slike uništenog automobila Aleksandra Seničića - vozila potpuno uništena! (FOTO)

Autor:

Hronika

23.11.2023

09:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Eksplozija i požar u ranim jutarnjim satima na Dedinju.

JAKA DETONACIJA U GLUVO DOBA NOĆI! Prve slike uništenog automobila Aleksandra Seničića - vozila potpuno uništena! (FOTO)

Foto: Shutterstock

U Ulici kneza Aleksandra Karađorđevića na Dedinju, u blizini luksuznih rezidencija, noćas se dogodio incident koji je ostavio trag na automobilima koji su se tu nalazili. Eksplozija koja se čula oko dva sata iza ponoći izazvala je požar koji je uništio tri automobila.

Kako saznajemo, prvo je planuo "fijat kroma", a zatim su se vatra i dim proširili na dva džipa - "land rover" koji je bio u vlasništvu renta kar agencije, a koristio ga je direktor Jute Aleksandar Seničić, kao i "nisan kaskai" koji je pripadao I.M.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad_)

 


Fotografije automobila nakon požara koje su se pojavile na društvenoj mreži Instagram, na stranici "moj_beo_grad", ostavljaju bez daha. Na njima se jasno vidi da su automobili potpuno izgoreli, a ostale su samo metalne konstrukcije i razbacani delovi.

- Dedinje, na parkingu iza zgrada, dva automobila spaljena - stoji u opisu fotografija.

Ovaj događaj je privukao veliku pažnju javnosti, pogotovo zbog lokacije na kojoj se dogodio, ali i zbog mogućnosti da je požar namerno izazvan. Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu već je naložilo policiji da preuzme snimke sa sigurnosnih kamera i izvrši uviđaj na mestu paljenja automobila. Takođe, istražuje se i mogućnost da se utvrdi identitet osobe koja je izazvala požar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading