TEŠKA KRAĐA U BEOGRADU! Ukrali BMW, rasklopili ga u delove, pa pokušali da prodaju - ovo su uhapšeni!

Autor:

Hronika

17.11.2023

16:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema saopštenju policije, osumnjičenima N. A., N. S. i D. J. je određeno zadržavanje do 48 sati.

TEŠKA KRAĐA U BEOGRADU! Ukrali BMW, rasklopili ga u delove, pa pokušali da prodaju - ovo su uhapšeni!

Foto: Shutterstock

Policija u Beogradu je u dve odvojene akcije uhapsila tri osobe zbog teške krađe, dok će protiv jedne osobe biti podneta krivična prijava u redovnom postupku zbog neovlašćenog korišćenja tuđeg vozila.

Prema navodima policije, N. A. (36), N. S. (24) i D. J. (26) su osumnjičeni da su 2. novembra ove godine ukrali vozilo "bmv" stranih registarskih oznaka u Ulici Narodni front. Nakon krađe, osumnjičeni su rasklopili vozilo u delove sa namerom da ih prodaju.

U drugoj akciji, policija je identifikovala i pronašla četrdesetogodišnjeg muškarca koji se sumnjiči da je 4. novembra ove godine u Ulici Omladinskih brigada otuđio vozilo marke "opel", koje je koristio za svoje potrebe.

Prema saopštenju policije, osumnjičenima N. A., N. S. i D. J. je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Prvom osnovnom javnom tužilaštvu. Protiv osumnjičenog četrdesetogodišnjaka će biti podneta krivična prijava u redovnom postupku Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

Prema nezvaničnim informacijama, uhapšeni su već bili poznati policiji po drugim krivičnim delima. Takođe, osumnjičeni N. A. je ranije bio osuđivan za krađu vozila.

Ova akcija policije je još jedan uspešan primer u borbi protiv kriminala u Beogradu. Predstavnici policije su istakli da će nastaviti sa intenzivnim merama u cilju sprečavanja i suzbijanja kriminala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading