PLASTIČNIM PIŠTOLJEM POKUŠAO DA OPLJAČKA BANKU! Razbojnik priznao delo, oružje je na kuglice!

Autor:

Hronika

23.11.2023

08:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Razbojnik S.B. priznao je da je pokušao da opljačka banku u Aleksandrovcu.

PLASTIČNIM PIŠTOLJEM POKUŠAO DA OPLJAČKA BANKU! Razbojnik priznao delo, oružje je na kuglice!

Foto: Shutterstock, Profimedia

S.B. (33), iz Aleksandrovca pokušao je 16. novembra da opljačka banku u ovom gradu i to dečijim pištoljem, a juče je priznao krivično delo pred Osnovnim javnim tužilaštvom u Brusu.

Osumnjičeni razbojnik je na saslušanju priznao da je pljačku pokušao da izvrši dečijim pištoljem, koji je odavno kupio na internetu.

- Taj pištolj je u stvari na kuglice, odavno sam ga nabavio, bio mi je kod kuće  - izjavio je S.B, a kao razlog naveo je lošu finansijsku situaciju, prenose Novosti.

U ovom slučaju će se nastaviti sa ispitivanjem svedoka i zaposlenih u banci, a za sada je poznato da je osumnjičeni maskiran krenuo u pljačku banke u centru grada, ali da ga je jedan klijent u toj nameri sprečio.

Prema nezvaničnim saznanjima, radnica banke je u prvoj izjavi policiji ispričala da se uplašila od pretnje.

- Osumnjičeni je pištoljem zapretio radnici i kada su krenuli ka šalteru gde je novac, momak koji je bio u banci je skočio na osumnjičenog i savladao ga dovoljno, da ovaj odustane od pljačke i krene u bekstvo - rekao je izvor iz istrage.

I pored priznanja pokušaja pljačke istraga prepada u Aleksandrovcu se nastavlja, a očekuje se da u tužilaštvu budu saslušani i zaposleni u banci.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading